Reklam

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Cevdet Yılmaz Bingöl'de

BİNGÖL (İHA) –AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Cevdet Yılmaz, hizmet sektörlerinin gelişmesiyle gençlere çok daha fazla iş ve aş imkanı sunulacağını belirterek “Dünyada ve Türkiye’de en büyük istihdam, hizmet sektöründedir” dedi..

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Cevdet Yılmaz Bingöl'de
Editör: Karamanca
20 Ekim 2017 - 16:04




BİNGÖL (İHA) –AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Cevdet Yılmaz, hizmet sektörlerinin gelişmesiyle gençlere çok daha fazla iş ve aş imkanı sunulacağını belirterek “Dünyada ve Türkiye’de en büyük istihdam, hizmet sektöründedir” dedi.
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Bingöl Üniversitesine işletmesi devredilen Kaplıcalar Tesisinin yüzde 8 kar payının Ilıcalar Belde Belediyesine verilmesi dolayısıyla düzenlenen programa katıldı. Ilıcalar Beldesinin hayata geçirilecek projelerle termal turizm merkezi haline geleceğini ifade eden Yılmaz, belde ile ilgili başka projelerin de olduğunu aktardı.
Gelecek sene Ilıcalar Beldesinin çok daha farklı görüleceğini vurgulayan Yılmaz, "Bu belde sadece Bingöl’e değil, çevre illere de hizmet edecek bir beldedir. Geçmişte de bu vardı, giderek daha da güçlenecek. Yeni bir takım kaynak ve tesislerle burası çok daha önemli bir termal turizm merkezi haline gelecek. Bundan da istihdam oluşacak, refah oluşacak. Bingöl kar potansiyeli ile bir yandan kayak tesisi olan bir il. Diğer taraftan tabiat turizmine uygun bir il. Bir diğer taraftan termal kaynakları olan bir ilimiz. Dolayısıyla bu potansiyelimizi Bingöl’ün kalkınması yönünde ve gençlerimize özellikle istihdam sağlamak için kullanmaya kararlıyız” diye konuştu.
Hizmet sektörünün en büyük istihdam alanına sahip olduğunu vurgulayan Yılmaz, “Dünyada da Türkiye’de de en büyük istihdam, hizmet sektöründedir. Ne tarımda ne sanayide. En büyük istihdam kaynağı hizmet sektöründedir. Bu hizmet sektörlerinin gelişmesiyle gençlerimize çok daha fazla iş ve aş imkanı da sunmuş olacağız diye inanıyorum” şeklinde konuştu.
Yapılan konuşmaların ardından, imzalanan protokol ile Kös Kaplıcalarından elde edilecek gelirin yüzde 8’i, Ilıcalar Belde Belediyesine verildi.
Programa, Bingöl Valisi Ali Mantı, AK Parti Bingöl Milletvekili Enver Fehmioğlu, Belediye Başkan vekili Halim Sugü, Kalkınma Bakan Yardımcısı Yusuf Coşkun ve kurum müdürleri katıldı.


YORUMLAR

  • 0 Yorum