Reklam

Başkan Büyükkarcı Muhtarlarla bir araya geldi

Ayrancı Belediye Başkanı Yüksel Büyükkarcı, 19 Ekim Muhtarlar Günü..

Başkan Büyükkarcı Muhtarlarla bir araya geldi
Editör: Karamanca
19 Ekim 2017 - 14:35




Ayrancı Belediye Başkanı Yüksel Büyükkarcı, 19 Ekim Muhtarlar Günü nedeniyle ilçeye bağlı köyler ve merkez mahalle muhtarlarıyla bir araya geldi.

Ayrancı ilçesine bağlı 22 Köyün yanı sıra merkezdeki 4 mahalle muhtarlarının davet edildiği programda konuşan Büyükkarcı, Muhtarlarının Devleti ve Milleti temsil etme görevlerinin önemine vurgu yaptı. Yüksel Büyükkarcı konuşmasında;

‘’Muhtarlık makamı yerelde en önemli yapı taşıdır, köyün, mahallenin varsa sorunları onların gayret ve çabalarının sonucunda üst mercilere ulaşır ve hizmet gelir. Bu nedenle vatandaşla Devlet arasındaki birinci iletken muhtardır. Yerel demokrasinin temsilcileri olan muhtarlar aynı zamanda devletimizin kurumsal temsilcisidir. Yakın mesai arkadaşlarımız olarak gördüğümüz muhtarlarımızla zaman zaman bir araya gelerek istişareler yapıyor, ilçeyi ve yapılan çalışmaları değerlendiriyoruz.

Bu istişarelerden edindiğimiz görüş ve tecrübelerin ışığında hedeflediğimiz projeleri hayata geçiriyor, hizmetleri daha sağlıklı şekilde ulaştırıyoruz. İlçemiz açısından adeta bir danışma kurulu vazifesi de yapan muhtarlarımızın desteği çalışmalarımızda bizlere güç veriyor. Bu düşüncelerle Ayrancı ilçemiz başta olmak üzere, ilimiz ve tüm yurttaki muhtarlarımızın 19 Ekim Muhtarlar Günü’nü kutlar çalışmalarında başarılar dilerim’’ sözlerine yer verdi. Program sonrası muhtarlara yemek ikramı yapıldı.

ayrancı muhtarlar

ayrancıda muhtar

muhtarlarımız

ayrancı muhtarları

yüksel büyükkarcı

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum