Reklam

KMÜ'de Beach voleybol turnuvası

Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesinde (KMÜ) Beden Eğitimi ve Spor Araştırmaları

KMÜ'de Beach voleybol turnuvası
Editör: Karamanca
18 Ekim 2017 - 11:57




Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesinde (KMÜ) Beden Eğitimi ve Spor Araştırmaları Öğrenci Topluluğu tarafından Selim Sırrı Tarcan Beach Voleybol Turnuvası düzenlendi. 


10-16 Ekim tarihleri arasında düzenlenen turnuvada üniversiteden yedi takım kıyasıya mücadele etti.  Besyolana, Aog, Genç Beyinler, Ceyrancılar Spor, Amputer Spor, Aga Spor ve Herşey Spor isimli takımların ter döktüğü müsabakalar sonucunda Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği Bölümü üçüncü sınıf öğrencilerinden kurulu Aga Spor takımı birinci oldu.  Spor Yöneticiliği birinci sınıf öğrencilerinden oluşan Genç Beyinler takımı ise turnuvada ikinci sıraya yerleşti.


Topluluk Akademik Danışmanı Doç. Dr. Murat Tekin, öğrencilerin farklı spor dallarına ilişkin farkındalıklarını artırmayı amaçladıklarını belirterek, “Öğrencilerimizin zihinsel ve sosyal gelişimleri açısından bu tür spor organizasyonları büyük önem taşıyor. Bu turnuvanın da öğrencilerimizin gelişimsel düzeylerine faydalı olduğu düşünüyorum. Emeği geçenlere ve turnuvaya katılan takımlara teşekkür ediyorum.” dedi. 

 


YORUMLAR

  • 0 Yorum