Reklam

Alışveriş ve kültür merkezi inşaatında göçük: 7 yaralı

Antalya’da bir alışveriş ve kültür merkezi inşaatında iskele çökmesi sonucu meydana gelen kazada 7 işçi yaralandı. Yaralanan işçilerin hayati tehlikesi bulunmazken, ambulanslarla yakın noktadaki hastanelere sevk edildi..

Alışveriş ve kültür merkezi inşaatında göçük: 7 yaralı
Editör: Karamanca
14 Ekim 2017 - 20:27




Antalya’da bir alışveriş ve kültür merkezi inşaatında iskele çökmesi sonucu meydana gelen kazada 7 işçi yaralandı. Yaralanan işçilerin hayati tehlikesi bulunmazken, ambulanslarla yakın noktadaki hastanelere sevk edildi.
Antalya’nın Muratpaşa ilçesine bağlı Çaybaşı Mahallesi’nde yapımı devam eden alışveriş ve kültür merkezi inşaatında henüz bilinmeyen bir nedenle beton döküm esnasında örümcek iskelede çökme meydana geldi. Çökmenin meydana gelmesiyle çevredekiler ve inşaatta çalışanlar büyük bir ses duydu. Çökmeyi gören işçiler ve çevrede oturan vatandaşlar durumu hemen polis, itfaiye ve 112 Sağlık ekiplerine haber verdi. Kısa sürede olay yerine çok sayıda ekip geldi. Çökme sonucunda beton kalıplarının altında hiçbir işçi kalmazken yaralanan 7 işçiden, 4’ünün kontrol amaçlı olarak hastaneye sevk edildiği ve yaralıların sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.
Ekipler, göçük altında işçi bulunabileceği ihtimalini göz önüne alarak olay yerine UMKE ve AFAD ekiplerini de çağırdılar. Ekiplerin yaptığı incelemede göçük altında hiçbir işçinin olmadığı belirlendi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum