Reklam

Orman arazisini uyuşturucu tarlasına çeviren karı-koca yakalandı

Antalya’nın Alanya ilçesindeki ormanlık alanda 639 kök Hint keneviri ve 247 kilo esrar yetiştiren karı-koca, jandarmanın sıkı takibi sonucu Manavgat ilçesinde yakalandı..

Orman arazisini uyuşturucu tarlasına çeviren karı-koca yakalandı
Editör: Karamanca
14 Ekim 2017 - 09:10




Antalya’nın Alanya ilçesindeki ormanlık alanda 639 kök Hint keneviri ve 247 kilo esrar yetiştiren karı-koca, jandarmanın sıkı takibi sonucu Manavgat ilçesinde yakalandı.
Ormanlık alanda uyuşturucu yetiştirildiği istihbaratına ulaşan Alanya İlçe Jandarma Komutanlığı ve Antalya İl Jandarma Komutanlığına bağlı ekipler, geçtiğimiz 16 Temmuz’da saat 12.00 sıralarında Güzelbağ Mahallesi’ndeki ormanlık alana operasyon düzenledi. Operasyonda ormanlık alana ekili vaziyette 639 kök Hint keneviri ve 247 kilo esrar ele geçirildi. Ele geçirilen 639 kök Hint keneviri olay yerinde yakılarak imha edilirken, 247 kilo esrar maddesine ise el konuldu.

Şüpheli karı-koca 3 ayda yakayı ele verdi
Olayla ilgili eşkal bilgilerine ulaşan ve yaklaşık 3 aydır teknik ve fiziki takipte bulunarak soruşturmayı derinleştiren ekipler, şüpheli Kurtuluş K. (51) ile eşi Özbekistan uyruklu Shakhnoza K.’nin (30), Manavgat ilçesi Kızılot Mahallesi’deki bir evde yaşadığını tespit etti. Tespit üzerine belirlenen adrese dün akşam saatlerinde baskın düzenleyen jandarma, Kurtuluş K. ve Özbek Shakhnoza K.’yi gözaltına alırken, yapılan aramalarda ise ruhsatsız tabanca, ruhsatsız av tüfeği ve çalıntı kaydı olan motosiklet bulundu. Karakoldaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Shakhnoza K. adli kontrol şartıyla serbest kalırken, suçunu itiraf eden Kurtuluş K. ise Alanya Sulh Ceza Hakimliğince tutuklanarak cezaevine gönderildi.


YORUMLAR

  • 0 Yorum