Gediz'de Amatör Spor Haftası Etkinlikleri

Kütahya’nın Gediz İlçesinde Gençlik ve Spor Bakanlığı, Spor Genel Müdürlüğü ile Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu tarafından her yıl ortaklaşa planlanan, Amatör Spor Haftası düzenlenen etkinliklerle başladı ve 15 Ekim’de sona erecek..

Gediz'de Amatör Spor Haftası Etkinlikleri
Editör: Karamanca
13 Ekim 2017 - 09:47




Kütahya’nın Gediz İlçesinde Gençlik ve Spor Bakanlığı, Spor Genel Müdürlüğü ile Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu tarafından her yıl ortaklaşa planlanan, Amatör Spor Haftası düzenlenen etkinliklerle başladı ve 15 Ekim’de sona erecek.
81 İlde düzenli spor yapma etkinliği ve fiziksel aktivitede farkındalık anlayışı ile her yıl Ekim ayının ikinci haftası “Amatör Spor Haftası” olarak kutlanmaktadır. Gediz’de 9-15 Ekim tarihleri arasında etkinlikler düzenlendi.
Gediz’de bu yılki düzenlenen Amatör Spor Haftası etkinlikleri; Çelenk Koyma, Abide Şehitliği ziyaretleri, satranç, futbol, voleybol, masa tenisi, kort tenisi müsabakaları ile başladı.
12 Ekim Çarşamba günü devam eden etkinliklerde; U14 Futbol Şampiyonası (Dayınlar Sk - Akçaalan SK), Bisiklet Şenliği, Atletizm yarışmaları, amatör futbol müsabakası düzenlendi. Etkinliklerin ardından, dereceye giren sporculara madalyaları ve hediyeleri verildi.
Aynı günün akşamında Amatör Spor Haftası etkinleri kapsamında Uluoymak 1 Eylül Spor Kulübü’nün antrenman maçı düzenlendi. Maç öncesinde Kütahya ASKF Yönetim Kurulu Üyesi ve Uluoymak 1 Eylül Spor Kulübü Başkanı Muhittin Ertürk, Gediz Kaymakamı Muhammet Önder’e günün anısına çini plaket takdim etti. Sonrasında oynanan maçta sahaya inen Kaymakam Muhammet Önder performansını sergiledi.
Etkinlik, davetlilere ve sporculara yemek ikramıyla sona erdi.(RB-EFE)


YORUMLAR

  • 0 Yorum