Reklam

Alanya'da tefecilere yönelik operasyon

Antalya’nın Alanya ilçesinde tefecilere yönelik düzenlenen operasyonda 2 tabanca, 1 pompalı tüfek ile bunlara ait çok sayıda mermi ve fişek ele geçirilirken olayla ilgili 4 şüpheli gözaltına alındı..

Alanya'da tefecilere yönelik operasyon
Editör: Karamanca
06 Ekim 2017 - 09:43




Antalya’nın Alanya ilçesinde tefecilere yönelik düzenlenen operasyonda 2 tabanca, 1 pompalı tüfek ile bunlara ait çok sayıda mermi ve fişek ele geçirilirken olayla ilgili 4 şüpheli gözaltına alındı.
Alanya’ya bağlı Cikcilli, Oba, Tosmur ve Fığla Mahallerinde tefecilik yapılarak haksız kazanç elde edildiği bilgisine ulaşan Alanya İlçe Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Grup Amirliği ekipleri harekete geçti. Bunun üzerine belirlenen 4 ayrı adrese baskın düzenleyen ekipler, A.Ç., H.Ç., M.Ç. ve H.K.’yi gözaltına aldı. Adreslerde yapılan aramalarda, A.Ç.’ye ait evde 2 adet tabanca ile bu tabancaya ait şarjörler ve 33 mermi, M.Ç.’nin adresinde de pompalı tüfek ile buna ait çok sayıda mermi, 151 adet tabanca mermisi ve 274 gram esrar bulundu.
Gözaltına alınan şüphelilerden A.Ç. emniyetteki işlemlerinin ardından savcılık talimatıyla serbest bırakılırken, H.Ç, M.Ç ve H.K. ise adliyeye sevk edildi. Öte yandan M.Ç.’nin ‘fuhşa yer temin etmek, yaptırma ve aracılık etmek’ suçlarından hakkında 10 yıl kesinleşmiş hapis cezası olduğu ortaya çıktı.


YORUMLAR

  • 0 Yorum