Reklam

Divriği Kent Meydanı 25 Ekim'de açılacak

Sivas Valisi Davut Gül, 3S Kale Holding Yönetim Kurulu üyeleri Saadet ve Sadakat Özgür ile Divriği Belediye Başkanı Hakan Gök’ü makamında kabul etti..

Divriği Kent Meydanı 25 Ekim'de açılacak
Editör: Karamanca
05 Ekim 2017 - 07:17




Sivas Valisi Davut Gül, 3S Kale Holding Yönetim Kurulu üyeleri Saadet ve Sadakat Özgür ile Divriği Belediye Başkanı Hakan Gök’ü makamında kabul etti.
Kabulde; 3S Kale Holding A.Ş. tarafından bedelsiz olarak yaptırılan ve 25 Ekim’de açılışı gerçekleştirilecek olan Divriği Kent Meydanı’nın açılış davetiyesi, Özgür ailesi tarafından Vali Gül’e takdim edildi.
Ziyarette konuşan Vali Gül, Divriği Meydan Projesi’ne destek veren firmaya teşekkür ederek, "Hayırsever iş adamı Sayın Sadık Özgür’ün sahibi olduğu 3S Kale Holding A.Ş. tarafından bedelsiz olarak yaptırılması doğrultusunda alınan kararla hayata geçmiş olan proje, 25 Ekim Çarşamba günü açılacak. Proje, şehrin kültürel mimarisini, tarihi dokusunu yansıtan ve adına yakışır bir şekilde gerçekleştirildi. Diğer yandan meydanın hemen yanı başındaki Huma Hatun Sokağı restorasyonu ise Divriği Kaymakamlığı Köylere Hizmet Götürme Birliği tarafından gerçekleştirildi. Her iki çalışmanın da tamamlanması ile Divriği ilçemiz değerine değer kattı. Meydan projesinin hayata geçmesinden dolayı 3S Kale Holding’e, sokak sağlıklaştırma projesinden dolayı da Sivas İl Özel İdaresi ile Kültür ve Turizm Bakanlığı’na teşekkür ederim." dedi.
Özgür Ailesi ise Divriği’ye kazandırdıkları meydan projesinden dolayı mutlu olduklarını belirterek Vali Gül’e teşekkür etti. 25 Ekim’de açılışı gerçekleştirilecek olan projenin davetiyesini takdim eden Özgür Ailesi, Divriğili olarak her zaman katkı sağlamaya çalıştıklarını ve bundan sonraki süreçte de ilçeye katkılarının devam edeceğini ifade etti.

YORUMLAR

  • 0 Yorum