Kocası ile tartışan kadın apartmanın ikinci katından atlayarak canına kıymak istedi

Eskişehir’de kocası ile tartışan kadın, apartmanın ikinci katı balkonundan atlayarak canına kıymak istedi..

Kocası ile tartışan kadın apartmanın ikinci katından atlayarak canına kıymak istedi
Editör: Karamanca
04 Ekim 2017 - 14:33




Eskişehir’de kocası ile tartışan kadın, apartmanın ikinci katı balkonundan atlayarak canına kıymak istedi.
Olay, Akarbaşı Mahallesi Çiçekçi Sokak’ta öğlen saatlerinde yaşandı. İddialara göre, Hacer G., 35 yıllık eşi Selahattin G. ile tartışmaya başladı. Tartışma sonrası Hacer G., oturdukları apartmanın ikinci katından atladı. Olayı gören vatandaşlar, durumu 112 Acil Sağlık ekiplerine haber verdi. Daha sonra polise intikal eden ihbarlar da ise, Hacer G.’yi eşinin aşağı attığı söylendi. Bunun üzerine olay yerine polis ekipleri de sevk edildi. 112 Acil Sağlık ekipleri tarafından Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne kaldırılan Hacer G.’nin ayak, kaburga ve belinde kırıkların oluştuğu belirtildi. Tedavi altına alınan kadının sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.
Öte yandan polis ekipleri kendilerine gelen ihbarı değerlendirerek, alkollü olduğu anlaşılan Selahattin G.’yi gözaltına aldılar. İfadesinde eşini balkondan atmadığını söyleyen Selahattin G., "Bizde gelinlikle gelen kefenle gider. Eşimi ben aşağıya atmadım. Tartışmamız sonrası kendisini atacağını söyleyerek balkona gitti. Ben engel olmaya çalıştım. Ancak tutamadım” dedi.
Hastanede tedavi altına alınan Hacer G. de, eşinin söylediklerini doğruladı. Hacer G.’nin kendi isteği ile intihar amaçlı balkondan atladığını dile getirmesi üzerine polis ekipleri şüpheli kocayı serbest bıraktı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum