Eğlenceye ailelerde katılıyor

Denizli’de Pamukkale İlçe Belediyesi tarafından düzenlenen Çocuk Şenliği etkinliğinde, ailelerde oyunlara çocukları ile birlikte eşlik ediyor..

Eğlenceye ailelerde katılıyor
Editör: Karamanca
03 Ekim 2017 - 14:56




Denizli’de Pamukkale İlçe Belediyesi tarafından düzenlenen Çocuk Şenliği etkinliğinde, ailelerde oyunlara çocukları ile birlikte eşlik ediyor.
Denizli’nin Pamukkale İlçe Belediyesi tarafından “Pamukkale’de Çocuklar Eğleniyor” sloganıyla hayata geçirdiği ve ilçe halkının sosyal yaşantısına alternatif seçenekler sunmak amacıyla başlattığı etkinlik vatandaşlardan gelen yoğun talep üzerine devam ediyor. Her hafta sonunda iki farklı mahallede kurulan şenlik alanları bu kez Pelitlibağ Mahallesi ve Güzelköy Mahallesi’nde idi. Pelitlibağ’da Hacı İbrahim Demireren Cumhuriyet İlkokulu Bahçesi’nde, Güzelköy Mahallesi’nde de Güzelköy İlkokulu bahçesinde kurulan şenlik alanında, çocuklar doyasıya eğlendi.
Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin’in, yaz aylarında miniklerin tatillerini dolu dolu geçirmeleri amacıyla başlattığı “Pamukkale’de Çocuklar Eğleniyor” etkinliği, ilçe halkından yoğun ilgi görüyor. Pamukkale Belediyesi’nin şenlik alanında palyaço gösterilerinin yanı sıra limonata, dondurma ikramları olurken; yüz boyama, çeşitli yarışmalarla, çocuklar saatlerce oyun alanlarında eğlenmenin tadını çıkarıyor. Etkinlikleri merakla beklediklerini ifade eden vatandaşlar, Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin’e ve ekibine teşekkür ederek, “Çocuklarımız için Pamukkale Belediyesi’nin kurduğu oyun alanlarında, çocuklarımız güzel bir hafta sonu geçiriyor. Çocuklarımızla birlikte bizlerde eğleniyoruz. Emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz” dediler.


YORUMLAR

  • 0 Yorum