Reklam

Hüseyin Gürlesin'le Halk Günü 2 Ekim'de

Denizli’nin Pamukkale İlçe Belediyesi tarafından her ay düzenlenen "Hüseyin Gürlesin ile Halk Günü" 2 Ekim Pazartesi günü, Pamuk Kafe’de gerçekleşecek..

Hüseyin Gürlesin'le Halk Günü 2 Ekim'de
Editör: Karamanca
30 Eylül 2017 - 09:19




Denizli’nin Pamukkale İlçe Belediyesi tarafından her ay düzenlenen "Hüseyin Gürlesin ile Halk Günü" 2 Ekim Pazartesi günü, Pamuk Kafe’de gerçekleşecek.
Denizli’nin Pamukkale İlçe Belediye Başkanı katılımı ile, her ayın ilk Pazartesi günü düzenlenen "Hüseyin Gürlesin ile Halk Günü" 2 Ekim Pazartesi günü Pamuk Kafe’de gerçekleşecek. Pamukkale Belediyesi’nin YSE’deki Ana Hizmet binasında yer alan Pamuk Kafe’de saat 10.00’da başlayacak olan "Hüseyin Gürlesin ile Halk Günü"ne Pamukkaleli vatandaşlar katılabilecek. “Amacımız, vatandaşlarımızın derdine derman olmak” diyen Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, “Halk günlerimiz, vatandaşlarımızla bir araya gelebilmek adına başlattığımız projelerimizden sadece biri. Halk günlerinde, vatandaşlarımızı belediyemize davet ederek, onları birebir dinleyerek, dertlerine derman olmaya çalışıyoruz. Toplantılarımıza gelerek, misafirimiz olan vatandaşlarımızın sorunlarını sıcağı sıcağına çözmeye çalışıyoruz. Hemen çözümü olmayan konular hakkında da vatandaşlarımıza gerekli bilgilendirmeleri yaparak, sorunun aşılabileceği birimlere yönlendiriyoruz. İlçe sınırlarımız içindeki tüm vatandaşlarımızı, 2 Ekim Pazartesi günü saat 10.00’da Pamuk Kafe’ye bekliyorum” dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum