Reklam

Özlem İkiışık Barutçu, Sonbahar-Kış sezonunun popüler ürünlerini açıkladı

Divarese Genel Müdür Yardımcısı Özlem İkiışık Barutçu, Sonbahar-Kış sezonuna metalik ökçeli modeller, kürk detayları ve streç dizüstü çizme ve botlarla girildiğini söyledi..

Özlem İkiışık Barutçu, Sonbahar-Kış sezonunun popüler ürünlerini açıkladı
Editör: Karamanca
25 Eylül 2017 - 11:09




Divarese Genel Müdür Yardımcısı Özlem İkiışık Barutçu, Sonbahar-Kış sezonuna metalik ökçeli modeller, kürk detayları ve streç dizüstü çizme ve botlarla girildiğini söyledi.
Divarese Genel Müdür Yardımcısı Özlem İkiışık Barutçu, Sonbahar-Kış sezon popüler ürün ve koleksiyonlarını açıkladı. Barutçu, Sonbahar/Kış sezonunda zahmetsiz şıklığın stil kodlarını cesur ve en feminen haliyle sunulduğunu belirterek, "Metalik ökçeli modeller, kürk detayları ve streç dizüstü çizme ve botlarla giriliyor. Sezon trendi kürk ve işleme ponpon detaylar, hem günlük hayatta hem de işte kullanılabilecek modellerden hazırlandı. Koleksiyonda ’gece renkleri’ ve tonları ışıltılı ruganlar ve taşlı tokalarla buluşurken sezonun vazgeçilmezi toprak ve soft tonlar yağlı süet ve nubuk derilerle eşleşiyor" dedi.

Sonbahar ve Kış mevsimine uygun renk paleti
Sonbahar/Kış koleksiyonuna birbirinden çok farklı iki makro trendin başrolü üstlendiğinin altını çizen Özlem İkiışık Barutçu, "Bir tarafta haki, taba ve vizon gibi doğadan ilham alan renklerin, süet dokuların, kürk, püskül ve ponpon gibi detayların yön verdiği rahatlığı ve casual hissi ön plana çıkaran, bizim de koleksiyonda “Earth” adını verdiğimiz doğaya dönüş trendi yer alıyor. Diğer tarafta ise koleksiyonda ’Nocturne’ olarak adlandırdığımız, siyah, kırmızı ve ördek başı yeşili gibi iddialı tonlar, rugan deriler, yüksek topuklar, dizüstü çizmeler, inci ve kadife gibi detaylarla zenginleşen çok daha feminen ve gösterişli bir trend karşımıza çıkıyor" ifadelerini kullandı.


YORUMLAR

  • 0 Yorum