Karaman'da görevdeki emniyet mensuplarına FETÖ operasyonunda 17 gözaltı

Karaman merkezli 12 ilde Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanmasına (FETÖ/PDY) yönelik düzenlenen operasyon kapsamında daha önce açığa alınan ve haklarında yakalama kararı çıkarılan 20 emniyet mensubundan 17’si gözaltına alındı..

Karaman'da görevdeki emniyet mensuplarına FETÖ operasyonunda 17 gözaltı
Editör: Karamanca
16 Eylül 2017 - 22:59




Karaman merkezli 12 ilde Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanmasına (FETÖ/PDY) yönelik düzenlenen operasyon kapsamında daha önce açığa alınan ve haklarında yakalama kararı çıkarılan 20 emniyet mensubundan 17’si gözaltına alındı.


Edinilen bilgiye göre, Karaman Cumhuriyet Başsavcılığının yürüttüğü soruşturma kapsamında FETÖ/PDY ile bağlantısı olduğu değerlendirilen ve daha önce Karaman Emniyeti’nde görev yapan aralarında emniyet müdürlerinin de bulunduğu 20 kişi hakkında gözaltı kararı verildi. Bunun üzerine Karaman İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri sabah erken saatlerde 12 ilde eş zamanlı operasyon düzenledi. Operasyonlar kapsamında aralarında emniyet müdürleri, amir ve komiserlerin de bulunduğu 17 kişi gözaltına alındı. Karaman Devlet Hastanesi’nde sağlık kontrolünden geçirilen şüpheliler, ifadeleri alınmak üzere Emniyet Müdürlüğüne götürüldü. Gözaltı kararı bulunan 3 kişinin yakalanması için de çalışmaların sürdüğü öğrenildi.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum