Sivas'ta tır ile hafif ticari araç çarpıştı 2 ölü

Sivas’ın Suşehri ilçesinde hafif ticari araç ile tırın çarpışması sonucu meydana gelen kazada 2 kişi öldü..

Sivas'ta tır ile hafif ticari araç çarpıştı 2 ölü
Editör: Karamanca
07 Eylül 2017 - 13:28




Sivas’ın Suşehri ilçesinde hafif ticari araç ile tırın çarpışması sonucu meydana gelen kazada 2 kişi öldü.
Kaza saat 14.30 sıralarında Şuşehri ilçesine bağı Beydeğirmeni köyü yakınlarında yaşandı. Edinilen bilgiye göre, Gümüşhane’den Ankara istikametine gitmekte olan Halil Cansız (59) yönetimindeki 06 DT 7666 plakalı hafif ticari araç ile İstanbul’dan İran’a ceviz taşıyan Nurettin Ceylan (39) yönetimindeki 33 CCA 65 ve 33 HR 108 dorse plakalı tır ile çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle hafif ticari araç yoldan çıkarak şarampole devrildi.
Kazayı gören çevredekiler durumu jandarma, sağlık ve itfaiye ekiplerine haber verdi. İhbar üzerine olay yerine gelen Suşehri Belediyesine ait itfaiye ekipleri hafif ticari araç içinde sıkışan sürücü Sürücü Halil Cansız ve eşi Leyla Cansız’ı (48) sıkıştığı yerden çıkardı. Ağır yaralanan sürücü Halil ve eşi Leyla Cansız’a kaza yerinde sağlık ekipleri ilk müdahaleyi yaptı.
İlk müdahalenin ardından ambulansla Suşehri Devlet Hastanesine kaldırılan sürücü Halil Cansız ve eşi Leyla Cansız hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Kaza sonrası tır şoförü Nurettin Ceylan jandarma tarafından gözaltına alındı. Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.


YORUMLAR

  • 0 Yorum