Reklam

İlkokulda kilim dokumacılığı kursu

Sivas Valisi Davut Gül, İnönü İlkokulu’nu ziyaret ederek, İŞ-KUR ve Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından açılan kilim dokumacılığı kursunu gezdi..

İlkokulda kilim dokumacılığı kursu
Editör: Karamanca
07 Eylül 2017 - 06:44




Sivas Valisi Davut Gül, İnönü İlkokulu’nu ziyaret ederek, İŞ-KUR ve Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından açılan kilim dokumacılığı kursunu gezdi.
Okulda kursiyerlerle bir süre sohbet eden ve Milli Eğitim Müdürü Mustafa Altunsoy’dan bilgi alan Gül, daha sonra öğretmenlerle bir araya geldi. Eğitimcilerin de çocukları olduğunu ve onları da öğretmenlerin yetiştirdiğini vurgulayan Gül, herkesin eğitimde üzerine düşen görevi fazlasıyla yerine getirmesini ve kendi çocuğunu yetiştiriyormuş gibi öğrencilere eğitim vermesini istedi.
Okullarda fiziki şartların gün geçtikçe iyileştiğine dikkati çeken Gül, "Daha iyisi her zaman mümkün ama eğitimdeki hem fiziki gelişmeler, hem de öğretmenin ve öğrencinin kalitesi her geçen gün artıyor. Sivas olarak Milliği Eğitim Bakanımızdan dolayı çok şanslıyız. Bizim makul ve mantıklı her talebimizin mutlaka bir karşılığı var. Şu anda devam eden yatırımlarımızın miktarı 220 milyon lira. Bu sene birçok okulda da onarım çalışması yapıldı." dedi.
Vali Gül daha sonra öğretmenlerle bir süre sohbet ederek görüş alışverişinde bulundu. Ziyaretin sonunda Gül, öğretmenlerle birlikte hatıra fotoğrafı çekindi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum