Kargo firmasına uyuşturucu operasyonu

Başakşehir’de bir kargo firmasına düzenlenen uyuşturucu baskınında Kanada’ya gönderilmek üzere ahşap dolma kalemlik ve okey ıskalalarının içerisine zulalanmış daralı ağırlığı toplam 3 kilo 814 gram olan afyon sakızı ele geçirildi..

Kargo firmasına uyuşturucu operasyonu
Editör: Karamanca
06 Eylül 2017 - 09:20




Başakşehir’de bir kargo firmasına düzenlenen uyuşturucu baskınında Kanada’ya gönderilmek üzere ahşap dolma kalemlik ve okey ıskalalarının içerisine zulalanmış daralı ağırlığı toplam 3 kilo 814 gram olan afyon sakızı ele geçirildi.
Edinilen bilgilere göre, İstanbul Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince Başakşehir’de bir kargo şirketine operasyon düzenlendi. Kanada’ya gönderilmek istenilen 2 adet paketin içinde yapılan incelemelerde kargo paketlerinin birinden ahşap dolma kalemliklerinin içerisine zulalanmış bir şekilde bin 802 gram Afyon sakızı, diğerinde ise ahşap okey ıskalalarının içerisine zulalanmış 2 bin 12 gram afyon sakızı olmak üzere daralı ağırlığı toplam 3 bin 814 gram afyon sakızı ele geçirildi.

Operasyon anı ise polis kamerasına yansıdı
Kargo şirketinde yapılan operasyon polis kamerasına yansıdı. Görüntülerde ekiplerin Kanada’ya gönderilecek paketleri açtığı görülüyor. Paketlerden ahşap dolma kalemlik ve ahşap okey ıskalalarının çıktığı görülürken, çıkan malzemelerin içerisine zulalanmış afyon sakızının ekipler tarafından çıkartılması görüntülere yansıyor.
Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin konu ile ilgili çalışmaları sürüyor.


YORUMLAR

  • 0 Yorum