Mehmet Eşsiz, AK Parti Kütahya Merkez İlçe Başkanlığına aday

Kütahya’da Serbest Muhasebeci Mali Müşavir, Kalite Uzmanı ve Yatırım Danışmanı Mehmet Eşsiz, AK Parti Kütahya Merkez İlçe Başkanlığı’na aday olduğunu açıkladı..

Mehmet Eşsiz, AK Parti Kütahya Merkez İlçe Başkanlığına aday
Editör: Karamanca
06 Eylül 2017 - 05:35




Kütahya’da Serbest Muhasebeci Mali Müşavir, Kalite Uzmanı ve Yatırım Danışmanı Mehmet Eşsiz, AK Parti Kütahya Merkez İlçe Başkanlığı’na aday olduğunu açıkladı.
AK Parti’de kongrelerin bir yarış değil, en iyisini bulma arayışı olduğunu dile getiren Eşsiz, "Millete hizmet yolunda kutlu yürüşe devam sloganıyla başlayan 6.Olağan Kongre dönemi tüm Türkiye’de olduğu gibi ilimizde de başlamıştır. 2023 hedeflerine daha sağlam adımlarla ulaşmak için yenilenme ve tazelenme olarak adlandırılan ’yeni atılım dönemi’nde dün olduğu gibi bugünde yarında omuz omuza verip durmadan yorulmadan çalışmalıyız. Birlik ve beraberlik içinde Türkiye’yi 2023 yılı hedeflerine taşımak için gayret göstermek tüm AK Parti ailesinin birinci sorumluluğu ve görevidir. 2009 yılından bugüne kadar iki dönem İl Başkan Yardımcılığı görevini üstlendiğim AK Parti Teşkilatları’nda ’Yeni Türkiye’nin büyük değişimine yakından şahitlik ettim. Cumhurbaşkanımız Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde millete hizmet etmenin en güzel örneklerini her bir AK Parti üyesi gibi büyük bir heyecan ve mutlulukla yaşadım. Bizim kongrelerimiz diğer partilerin kongreleri gibi bir yarış değil en iyisini bulma arayışı, heyecanıdır. Bizi kongre dönemlerinde diğer siyasi partilerden ayıran en büyük özelliğimiz ayrıştırıcı değil bütünleştirici kongreler yapmamızdır. Millete hizmet yolunda her kongremizde daha da güçlü teşkilatlar kurabilme mutluluğunu yaşamamızdır. AK Parti, halkın değerlerini değeri kabul ederek elde ettiği kazanımlarını milletin menfaatine sunmuştur. Bu nedenle her kongre döneminde her biri birbirinden kıymetli adaylarla coşkulu kongreler yapmıştır. Önümüzdeki günlerde yapılacak olan AK Parti Kütahya Merkez İlçesi 6.Olağan Kongresinde Partimize ve Kütahya’ya hizmet etmek adına Merkez İlçe Başkan Adayı olma kararını vermiş bulunmaktayım. AK Parti Kütahya Merkez İlçe Başkanlığına talip olan herkes benim dava arkadaşım ve kardeşimdir. Şehrimize bu vesile ile hizmet etme şansı her birimiz için büyük bir onurdur. Bu vesile ile aynı heyecan ve gönül birliği içerisinde bulunan diğer kardeşlerime de muvaffakiyetler dilerim" ifadelerini kullandı.

Mehmet Eşsiz’in biyografisi

"Mehmet Eşsiz, 4 Nisan 1977’de Kütahya’da doğdu. Serbest Muhasebeci Mali Müşavir, Kalite Uzmanı, Yönetici, Yatırım Danışmanı olan Eşsiz, Dumlupınar Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesini bitirdi. Eşsiz, Yüksek Lisansını aynı üniversitenin Sosyal Bilimler Enstitüsünde Yönetim Organizasyon alanında tamamladı. Bir süre kamuda sağlık sektöründe memur ve idarecilik yapan Mehmet Eşsiz, 2007 yılında kendi şirketini kurarak devlet memuriyetinden ayrıldı. 2007 yılından itibaren çeşitli kuruluşlara yönetim, proje, kurumsallaşma ve mali konularda müşavirlik hizmeti veren Eşsiz, evli ve 3 çocuk babası." (EFE)

YORUMLAR

  • 0 Yorum