Nişan hazırlığı yapılan samanlıkta yangın çıktı

Kütahya’nın Domaniç ilçesi Çiftlik köyünde nişan eğlencesi için hazırlık yapılan samanlıkta yangın çıktı..

Nişan hazırlığı yapılan samanlıkta yangın çıktı
Editör: Karamanca
03 Eylül 2017 - 19:05




Kütahya’nın Domaniç ilçesi Çiftlik köyünde nişan eğlencesi için hazırlık yapılan samanlıkta yangın çıktı.
Edinilen bilgiye göre, kızının nişan düğününün yapılacağı Emin Ünlü’ye ait samanlıkta hazırlık yapıldığı sırada bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı.
Samanların bir anda tutuşmasıyla büyüyen yangını fark eden köy sakinleri itfaiyeye haber verdi. Olay yerine gelen Domaniç Belediyesi ve Çukurca Belediyesine bağlı itfaiye ekipleri ile köy halkı tarafından samanlık yangını kontrol altına alarak kısa sürede söndürüldü.
Emin Ünlü’ye ait samanlık yangını sırasında ahırda bulunan 3 büyükbaş hayvan vatandaşlar tarafından kurtarılarak alandan uzaklaştırıldığını belirten Selman Önder isimli vatandaş, “Köyümüz halkından Emin Ünlüye ait ahırı ve samanlığı yandı. Köylüler ile hep birlikte olduk birlikte hareket ederek, yangını söndürmeye çalıştık. Traktörlerimiz ile beraber yanan samanı kepçelerle boşaltıp tekrar yanmasına engel olduk bugün ayrıca Emin abinin kızının nişan merasimleri vardı. Hazırlıkları yapılıyordu” dedi.
Sönen yangın sonrasında ekipler soğutma çalışmalarına devam ederken, çıkan yangında ahır ve samanlık kullanılamaz hale geldi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum