MHP Ankara'da bayram coşkusu

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Ankara İl Başkanlığı’nın Kurban Bayramı münasebetiyle düzenlediği bayramlaşma programına teşkilatlardan büyük bir katılım oldu. Bayramlaşmaya TBMM Grup Amiri ve Ankara Milletvekili Erkan Haberal da katıldı..

MHP Ankara'da bayram coşkusu
Editör: Karamanca
03 Eylül 2017 - 06:12




Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Ankara İl Başkanlığı’nın Kurban Bayramı münasebetiyle düzenlediği bayramlaşma programına teşkilatlardan büyük bir katılım oldu. Bayramlaşmaya TBMM Grup Amiri ve Ankara Milletvekili Erkan Haberal da katıldı.
İl Başkanı Fatih Çetinkaya, bayramların dayanışma ve kaynaşma günleri olduğunu ifade etti. Çetinkaya, “Bu güzel bayram gününde bir defa daha kucaklaşmanın ve candan birbirimize sarılmanın heyecanını yaşadık” dedi.
MHP Ankara İl Başkanı Fatih Çetinkaya, mübarek Kurban Bayramında, partililer ile bayramlaşmanın coşkusunu yaşadıklarını ifade ederek Türk ve İslam aleminin bayramını tebrik etti. Çetinkaya, daha sonra şunları söyledi:
“Dayanışma ve kaynaşma günleri olan bayramlar vesilesiyle Liderimiz sayın Devlet Bahçeli’nin de ifade buyurduğu gibi davamızın ve liderimizin yanında bir yumruk gibi olacağız.
Bir kere daha gördük ki, Milliyetçi Hareket Partisi, aziz vatanımızda daha nice bayramların teminatı olarak Liderimizin etrafında kenetlenerek, vatandaşımızın gülmeyen yüzünü güldürecektir. İnşallah memleketimizin en önemli meselesi olan terör ve fitne hareketlerinin son bulduğu günleri de Milliyetçi Hareket’in iktidarında yaşayacağız.
Bu vesileyle İl Başkanlığımızdaki bayramlaşma töreninde katılan tüm dava arkadaşlarımıza, partililerimize ve Ankaralı hemşehrilerimize teşekkür ediyorum. Yüce Rabbim, hepsinden razı olsun. Allah, birlik ve beraberliğimizi daim eylesin.”

YORUMLAR

  • 0 Yorum