Reklam

Aksaray'da 30 Ağustos resepsiyonu

Aksaray’da Vali Aykut Pekmez ve eşi Yeşim Pekmez’in ev sahipliğinde 30 Ağustos Zafer Bayramı resepsiyonu düzenlendi..

Aksaray'da 30 Ağustos resepsiyonu
Editör: Karamanca
31 Ağustos 2017 - 08:57




Aksaray’da Vali Aykut Pekmez ve eşi Yeşim Pekmez’in ev sahipliğinde 30 Ağustos Zafer Bayramı resepsiyonu düzenlendi.
Kültür Merkezinde düzenlenen resepsiyonda Vali Aykut Pekmez ve eşi Yeşim Pekmez, masaları ziyaret ederek sohbet ettiği davetlilerin 30 Ağustos Zafer Bayramını tebrik etti. Vali Aykut Pekmez, zafer bayramı pastasını eşi Yeşim Pekmez, AK Parti Aksaray Milletvekili Mustafa Serdengeçti ve Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı ile birlikte kesti.
Aykut Pekmez yaptığı açıklamada, “Bizim tarihimiz her anı her sayfası kahramanlık öyküleri ile dolu ama Ağustos ayının ayrı bir önemi var” diyerek, 26 Ağustos’ta Anadolu’yu yurt edinmemizi sağlayan Malazgirt Savaşının kutlamasının Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla Muş Malazgirt’te yapıldığını kaydetti. Vali Pekmez, 30 Ağustos 1922 tarihinde ise ülkenin 7’sinden 70’ine, yaşlısı genci ile topyekün olarak ordusu ile el ele savaşarak Anadolu’nun düşman işgalinden kurtarıldığını söyleyerek, “30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere vatan uğruna can veren bütün şehitlerimize ve gazilerimize minnet ve şükranla anıyoruz” ifadelerini kullandı.
Resepsiyona, AK Parti Aksaray Milletvekili Mustafa Serdengeçti, Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, 1. Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı İlker Akkaş, Aksaray Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yusuf Şahin, Baro Başkanı Beytullah Coşkun, Vali Yardımcısı Kubilay Ant, Emniyet Müdürü Ali Karabağ, Jandarma Komutanı Albay Fuat Anık, İlçe Kaymakamları, ilçe belediye başkanları, şehit yakınları, gaziler, kamu kurum ve kuruluşları ile sivil toplum kuruluşları temsilcilerinin katıldı


YORUMLAR

  • 0 Yorum