Reklam

4 aydır kayıp oğlunu arıyor

Gaziantep’te 67 yaşındaki Mustafa Emir 4 ay önce çobanlık yapmaya gidiyorum diyerek evden ayrılan ve bir daha geri dönmeyen oğlu Hasan Emir’i arıyor..

4 aydır kayıp oğlunu arıyor
Editör: Karamanca
30 Ağustos 2017 - 09:30




Gaziantep’te 67 yaşındaki Mustafa Emir 4 ay önce çobanlık yapmaya gidiyorum diyerek evden ayrılan ve bir daha geri dönmeyen oğlu Hasan Emir’i arıyor.
Yaklaşık 4 ay önce Gaziantep merkezden İslahiye ilçesine çobanlık yapmaya giden 45 yaşındaki Hasan Emir oradan kısa bir süre sonra Gaziantep merkezine gelmek için bulunduğu yerden ayrıldı. O günden sonra Hasan Emir’den haber alınamadı. 4 aydır oğlunu her yerde arayan baba Mustafa Emir, polise başvurdu.
Oğlunun 4 ay önce İslahiye’nin Elbistan Hüyüklü köyüne gittiğini söyleyen Mustafa Emir, “Orada çobanlık yaparken bir arabaya binip Gaziantep’e geleceğini söylemiş. Fakat buraya gelmedi. Nereye gittiğini bilmiyorum. Orada çevre köylerdeyse Allah rızası için gören duyan bizlere haber versin. Oğlum bu mübarek bayram gününde evine gelsin. Geçen hafta İslahiye’ye yanına gittiği adamı aradım. Bir daha yanımıza gelmedi dediler. Ben İslahiye’de herhangi bir köyde olduğunu düşünüyorum. Eğer beni duyuyorsa Kurban Bayramı’nda evine gelsin. Bu mübarek günde gören duyan vatandaşlar Allah rızası için bizlere ulaşsın" diye konuştu.
Baba Mustafa Emir oğlunu gören vatandaşların 0537 993 50 91 numaralı telefondan kendilerine ulaşmalarını istedi.


YORUMLAR

  • 0 Yorum