Reklam

Ardahan 16. Ulusal Kültür ve Bal Festivali konserle sona erdi

Ardahan’da bu yıl 16’ıncısı düzenlenen "16. Ulusal Kültür ve Bal Festivali" etkinlikleri kapsamında sevilen sanatçı Kolpa Grubu’nun açık hava konseri gerçekleşti..

Ardahan 16. Ulusal Kültür ve Bal Festivali konserle sona erdi
Editör: Karamanca
28 Ağustos 2017 - 11:44




Ardahan’da bu yıl 16’ıncısı düzenlenen "16. Ulusal Kültür ve Bal Festivali" etkinlikleri kapsamında sevilen sanatçı Kolpa Grubu’nun açık hava konseri gerçekleşti.
3 gün boyunca devam eden 16. Ulusal Kültür ve Bal festivalinin ardından Ardahan Kalesinde verilen konserde, sanatçı Kolpa grubu ve Türk halk müziğinin önemli isimlerinden Yudum sevenleri ile buluştu.
Konser sonunda Belediye Başkanı Faruk Köksoy, katılımın fazla olmasından ve sıcak bir atmosferden memnun kaldığını ifade ederek; ’’Festivalimize destek veren bir çok sivil toplum örgütü oldu. Festivalimize destek veren herkese çok çok teşekkür ediyorum. Sonuç itibariyle festivalimiz çok güzel geçti. Ardahan’ı kültürüyle, balıyla, değerleriyle bütün dünyaya tanıtacak festivaller diliyor katılımlarınızdan dolayı herkese teşekkür ediyorum’’ dedi.
Ardahan Kalesi’nde açık alanda verilen konserine, Ardahan Valisi Mehmet Emin Bilmez ile Belediye Başkanı Faruk Köksoy da izledi.


YORUMLAR

  • 0 Yorum