Reklam

Elazığspor- MKE Ankaragücü maçının ardından

Elazığspor Teknik Direktörü Mehmet Altıparmak, maçın başından sonuna kadar çok istekli ve arzulu bir takım olduklarını, maçın genelinde kendilerinin üstün oynadığını söyledi. MKE Ankaragücü Teknik Direktörü İsmail Kartal da Elazığspor’un etkili oyuncularının olduğunu vurguladı..

Elazığspor- MKE Ankaragücü maçının ardından
Editör: Karamanca
27 Ağustos 2017 - 22:21




Elazığspor Teknik Direktörü Mehmet Altıparmak, maçın başından sonuna kadar çok istekli ve arzulu bir takım olduklarını, maçın genelinde kendilerinin üstün oynadığını söyledi. MKE Ankaragücü Teknik Direktörü İsmail Kartal da Elazığspor’un etkili oyuncularının olduğunu vurguladı.
TFF 1. Lig’in 3. haftasında Elazığspor, sahasında MKE Ankaragücü’nü 2-0 mağlup etti. Maç sonrası her iki takımın teknik direktörü açıklamalarda bulundu. Tüm oyuncuları kutladığını ve oyuncularının inanılmaz bir oyun çıkardıklarını belirten Elazığspor Teknik Direktörü Mehmet Altıparmak, "Son iki haftadaki müthiş performansımızı bugün de sahaya yansıttık. Bizim için bu maç çok önemliydi. Çünkü kendi taraftarımıza bir galibiyet hediye etmek istiyorduk. Altınordu maçımızda çok iyi oynamamıza rağmen bu galibiyeti alamamıştık. Belki taraftarımızı üzmüştük. Bugün maçın başından sonuna kadar çok istekli ve arzulu bir takım vardı. Rakibimizin sonlara doğru birkaç pozisyonu vardı. Maçın genelinde biz üstündük. Futbolcularım istenilen her şeyi yaptı. Belki çok farklı bir galibiyetle buradan çıkabilirdik. Oyuncularımı bayram öncesi taraftarlara vermiş oldukları bayram hediyesinden dolayı kutluyorum. Taraftarımız sahadaki futbolu tribünde muhteşem desteklediler. Doğru yolda olduğumuzu gördük” dedi.

MKE Ankaragücü cephesi
Maçın başında dengeli bir oyun olduğunu dile getiren MKE Ankaragücü Teknik Direktörü İsmail Kartal, “Maalesef her hafta birbirini yeni tanıyan oyuncularla sahaya çıktığımız için büyük sıkıntılarımız var. Bu sıkıntılara rağmen 2 haftadır oynamayan Kehinde oynadı. 18. dakikada durup dururken rakibi ile tartışması ve bir aksiyon yapması durumunda oyundan atıldı. Oyunun başından atılmasından dolayı bir kişi eksik kalınca mücadele etmek kolay değil. Elazığspor da etkili ayaklar ve oyuncuları var. Duran toptan erken bir gol yedik. Eğer oradan bir gol yemeyip direncimizi artırabilseydik belki daha farklı bir sonuç elde edebilirdik. Yine mağlup olabilirdik ama en azından direncimizi artırabilirdik"diye konuştu.
İkinci yarı geri çekilmediklerinin altını çizen Kartal, "3 hücumcu ile oynadık. Sonuçta 2 pozisyon bulduk. Bunları da değerlendirebilirdik. Sonuçta 2-0 mağlup olduk. Elazığpsor’u tebrik ediyoruz. Bizde eksikleri biliyoruz. Yönetim bir kaynak bulursa, takıma bir iki tane takviye yapmasını istediğimiz oyuncular var. İnşallah bunları gerçekleştiririz. Yeni kurulan bir takımız. Yeni gelecek arkadaşlarla iyi sonuçlar almayı istiyoruz” ifadelerine yer verdi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum