Engelli gençler ülkücü ağabeyleri ile güzel bir gün geçirdi

Eskişehir Yunus Emre Ülkü Ocağı tarafından düzenlenen etkinlik ile engelli gençler hayvanat bahçesini gezme fırsatı yakaladı..

Engelli gençler ülkücü ağabeyleri ile güzel bir gün geçirdi
Editör: Karamanca
26 Ağustos 2017 - 09:26




Eskişehir Yunus Emre Ülkü Ocağı tarafından düzenlenen etkinlik ile engelli gençler hayvanat bahçesini gezme fırsatı yakaladı.
Ülkücü gençler, engelli kardeşlerini unutmadı. Engelli gençlerin evlerine kapanmalarını engellemek amacıyla bir etkinlik düzenleyen Yunus Emre Ülkü Ocağı üyeleri, güzel bir günün yaşanmasına vesile oldular. Hayvanat bahçesini engelli gençlere gezdiren Yunus Emre Ülkü Ocağı üyeleri, hatıra fotoğrafı çektirmeyi de ihmal etmedi.
Etkinlik hakkında değerlendirmelerde bulunan Yunus Emre Ülkü Ocağı Başkanı Ahmet Biricik, "Engelli kardeşlerimizle bir arada olmak, onları hayata bağlayacak faaliyetlerde bulunarak, yaşamlarını kolaylaştırmak ve mutlu olmalarını sağlamak amacı ile sık sık bir araya gelip çeşitli faaliyetler yapmaktayız. Bugün de hep beraber hayvanat bahçesini gezdik. Kardeşlerimizle birlikte keyifli, verimli ve güzel zaman geçirdik. Bizler biliyoruz ki bir tebessüm ile tüm engeller aşılır. En büyük engel sevgisizliktir. Yüreğinde sevginin sıcaklığını hisseden bu kardeşlerimize yönelik bu tür faaliyetlerimiz devam edecektir" dedi.


YORUMLAR

  • 0 Yorum