Reklam

Silifke'de klima servisinde patlama 3 yaralı

Mersin’in Silifke ilçesine bağlı Atayurt Mahallesi’nde bir klima bakım servisinde meydana gelen patlamada 3 kişi yaralandı..

Silifke'de klima servisinde patlama 3 yaralı
Editör: Karamanca
22 Ağustos 2017 - 12:07




Mersin’in Silifke ilçesine bağlı Atayurt Mahallesi’nde bir klima bakım servisinde meydana gelen patlamada 3 kişi yaralandı.


Edinilen bilgiye göre, işletmeciliğini Hüseyin Döm’ün yaptığı soğutma beyaz eşya ve klima servisinde klima motor bakımı ve gaz dolumu yapıldığı esnada patlama meydana geldi. Patlamada işletme sahibi Hüseyin Döm, oğlu Ali Döm (17) ve iş yerinde bulunan Muhlis Çetiner (30) yaralandı. Çevredeki vatandaşlar tarafından durumun sağlık ekiplerine bildirilmesinin ardından olay yerine gelen 112 acil servis ekipleri tarafından yaralılar ilçedeki hastanelere kaldırıldı. İlk müdahalesi ilçedeki hastanelerde yapılan yaralıların daha sonra Mersin’e sevk edildiği öğrenildi.


Patlamanın meydana geldiği esnada iş yerinin yakınlarında olan Yunus Ayhan, gazetecilere yaptığı açıklamada, şiddetli bir patlama sesi duyduğunu, olay yerine geldiğinde üç kişinin yerde yattığını, daha sonra durumun bildirilmesinin ardından yaralıların ambulanslarla hastaneye kaldırıldığını söyledi.


Patlama nedeninin ise yapılacak incelemenin ardından belirleneceği bildirildi.

 


YORUMLAR

  • 0 Yorum