Viranşehir-Karaman Kardeş Şehir Projesinin 'En Sağlıklı' Meyvesi

Şanlıurfa’nın Viranşehir ilçesi ile Karaman’ın kardeş şehir ilan edilmesinin ardından...

Viranşehir-Karaman Kardeş Şehir Projesinin 'En Sağlıklı' Meyvesi
Editör: Karamanca
19 Ağustos 2017 - 12:07




Şanlıurfa’nın Viranşehir ilçesi ile Karaman’ın kardeş şehir ilan edilmesinin ardından iki şehir halkı arasındaki bağlar giderek kuvvetleniyor. Her iki şehirdeki girişimciler yatırım planlarına kardeş şehir oldukları diğer ili de ekliyor. Son olarak yatırım için Karaman’ı tercih eden Urfalı girişimciler Karaman’da bir hastane alarak hizmete açtı.

30 Metrelik yol üzerinde bulunan yeni adıyla Özel Karaman Hastanesi’nin yöneticileri düzenledikleri yemekli basın toplantısı ile devir aldıkları hastanede yapılan çalışmalardan ve hızlı değişimden bahsettiler. Uzun süren fizibilite çalışmalarının ardından köklü bir değişiklik yaparak hizmete girdiklerini belirten yöneticiler, doktor kadrosundan hasta ünitelerine ve yeni alınan ekipmanlardan hastane içerisindeki tefrişata kadar ciddi bir yatırım yaptıklarını söylediler.

İki şehir arasında kurulan gönül köprüsünün ‘Sağlıklı’ bir şekilde uzun yıllar ayakta kalması için herkesin elini taşın altına koyması gerektiğine inandıklarını belirten Hastane yöneticileri Dr. Mehmet Polat ve Ahmet Göçmen; Karaman’da Karamanlıya hizmet etmekten son derece memnun olduklarını ifade ettiler. Yeni adıyla Özel Karaman Hastanesi ‘yeni haliyle’ yakın zamanda faaliyete geçmesine karşın ilimizde; futbol, judo, basın ve birçok sektörde sağlık sponsorluğunun yanında ciddi indirimlerle hakikaten elini taşın altına koymuş durumda. Hastane içerisinde basın mensupları olarak gezerken; bedensel tedavinin yanında samimi ve bir yakın akraba şefkati ile yaklaşan personelin, hastalara ruhsal tatmin de yaşattığını yerinde gözlemleme şansı bulduk.

Sahibi, yöneticisi, doktoru ve tüm personeli ile son derece samimi bir ortam oluşturmayı başaran Özel Karaman Hastanesi’nin şehre önemli hizmetlerinin dokunacağı düşüncesi ile Karamanca.net haber sitesi olarak başarılar dileriz.

 

Özel Haber/ Karamanca.net

özel karaman hastanesi

karaman hastanesi

hastane karamanda

doktor mehmet polat

karaman hastanesinde

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum