CHP İl Başkanı Ünver 'Genel Başkanımız Tehdit Ediliyor'

Cumhuriyet Halk Partisi Karaman İl Başkanı Av. İsmail Atakan Ünver yaptığı yazılı açıklama ile Genel Başkan Kılıçdaroğlu hakkındaki açıklamalarla ilgili değerlendirme yaptı. Ünver açıklamasında;

CHP İl Başkanı Ünver 'Genel Başkanımız Tehdit Ediliyor'
Editör: Karamanca
16 Ağustos 2017 - 12:46




''Bir süredir Adalet ve Kalkınma Partisi yöneticilerinin Genel Başkanımız hakkında ulusal basına yansıyan açıklamaları üzerine bir değerlendirme ve açıklama yapma ihtiyacı duyulmuştur. 

Bilinmelidir ki Adalet ve Kalkınma Partisi Genel Başkanının, Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu'na yönelik tehditlerine pabuç bırakmayacağız. 

Geldiğimiz noktada dayatılan rejim, her türlü muhalefeti suç örgütü gibi tarif ederek siyaseti baskı altına almak çabasındadır. 

Geçmişte FETÖ'nün tezgahladığı kumpas davalarında uygulanan yöntemlerin, siyaseti baskı altına almak adına, ne yazık ki  bugün de uygulanmaya devam edildiği ve bu bağlamda yeni bir kumpas girişimi hazırlığında olunduğu görülmektedir. 

Ortada bir casusluk suçu yoktur. Anayasa Mahkemesi de böyle söylemektedir. Buna rağmen İstanbul Milletvekilimiz Enis Berberoğlu talimatla haksız yere mahkum edilmiş ve tutuklanmıştır. Önce mahkeme başkanı değiştirilmiş, mahkumiyet kararı verilmiş, daha sonra da bu kararı inceleyecek üst mahkemenin başkanı değiştirilmiştir. Bütün bu uygulamalar kumpas davalarının tipik özelliğidir.

Enis Berberoğlu'nu rehin alan anlayış, kurgulanan kumpasla şimdi de cumhuriyeti kuran partinin Genel Başkanını, Genel Başkanımızı tehdit etmektedir.  

Bugüne kadar hiç kimsenin tehdidine boyun eğmediğimiz gibi bugünden sonra da Adalet ve Kalkınma Partisi Genel Başkanının tehditlerine boyun eğmeyeceğiz. Adalet, özgürlük ve demokrasi isteyen milyonların sesi ve umudu olan Kemal Kılıçdaroğlu'nu kimse susturamayacaktır. Türkiye'ye giydirilmek istenen deli gömleğini yırtıp atcağız. Baskıcı ve zorba hiçbir rejimi tanımıyoruz, tanımayacağız. Mazlumların sesi olmaya devam edeceğiz'' sözlerine yer verdi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum