Reklam

″Namus meselesi″ dedi bir kişiyi öldürdü

Adana’da bir kişi elektronik aletleri servisinde çalışan bir kişiyi, "nemus meselesi" diye bağırarak kamyonet içinde öldürdü..

″Namus meselesi″ dedi bir kişiyi öldürdü
Editör: Karamanca
14 Ağustos 2017 - 14:45




Adana’da bir kişi elektronik aletleri servisinde çalışan bir kişiyi, "nemus meselesi" diye bağırarak kamyonet içinde öldürdü.
Edinilen bilgiye göre olay Yüreğir ilçesine bağlı Yavuzlar Mahallesi Kışla Caddesinde meydana geldi. İddiaya göre bir elektronik aletleri servisinde çalışan 17 yaşındaki Muhammet Reşit Yıldırım saat 15.45 sıralarında servise gitmek için kamyonete bindi. Bu sırada elinde silahla gelen Emrah B. "namus meselesi" diyerek 4 al Yıldırım’a ateş etti. Bu sırada olay yerine yıkın bir yerde bulunan güven tim ekipleri olay yerine gelerek zanlıyı etkisiz hale getirdi. Kanlar içinde kalan Yıldırım ise vurulduğu servis kamyonetiyle Adana Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesine götürüldü. Yıldırım yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Zanlı emniyete götürülerek sorguya alınırken, Yıldırım’ın cenazesi otopsi için adli tıp kurumu morguna kaldırıldı. Polis zanlıyı sorguya aldı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum