Reklam

İstanbul Adliyesi'nde Gülmen ve Özakça gerginliği

Çağlayan’daki İstanbul Adalet Sarayı önünde açlık grevi yaparken gözaltına alınan Nuriye Gülmen ve Semih Özakça’ya destek vermek isteyen bir kadın gözaltına alındı. Kadını gözaltına alan kadın çevik kuvvet polisi dengesini kaybederek yere düşerken, o anlar kameralara saniye saniye yansıdı..

İstanbul Adliyesi'nde Gülmen ve Özakça gerginliği
Editör: Karamanca
08 Ağustos 2017 - 10:01




Çağlayan’daki İstanbul Adalet Sarayı önünde açlık grevi yaparken gözaltına alınan Nuriye Gülmen ve Semih Özakça’ya destek vermek isteyen bir kadın gözaltına alındı. Kadını gözaltına alan kadın çevik kuvvet polisi dengesini kaybederek yere düşerken, o anlar kameralara saniye saniye yansıdı.
Çağlayan’daki İstanbul Adalet Sarayı önünde bir grubun açlık grevi yaparken gözaltına alınan Nuriye Gülmen ve Semih Özakça’ya destek vermek için eylem yapacağı haberini alan polis geniş güvenlik önlemi aldı. Polisin adliye önünde bekleyişi sürerken, eyleme destek vermek için adliye geldiği öğrenilen kadını, polis durdurdu. Kadının çantasını aramak isteyen polise şahıs tepki gösterdi.Polisin ısrarı üzerine kadın slogan atmaya başladı. Bunun üzerine şahıs polis tarafından gözaltına alınarak polis minibüsüne götürüldü. Bu sırada kadın çevik kuvvet polisi arbede sırasında dengesini kaybederek yere düştü. Daha sonra eylemci karga tulumba polis otosuna götürüldü.

YORUMLAR

  • 0 Yorum