Reklam

Bir kişiyle başladı, şimdi 10 ilde temsilcilik kuruluyor

Tekirdağ’da bir kadının fikriyle kurulan “Süslü Egzoz” adlı kadın motosiklet kulübü, işlemlerini tamamlayarak dernekler kütüğüne ismini yazdırıp 10 ilde temsilcilik kurmaya hazırlanıyor..

Bir kişiyle başladı, şimdi 10 ilde temsilcilik kuruluyor
Editör: Karamanca
06 Ağustos 2017 - 06:53




Tekirdağ’da bir kadının fikriyle kurulan “Süslü Egzoz” adlı kadın motosiklet kulübü, işlemlerini tamamlayarak dernekler kütüğüne ismini yazdırıp 10 ilde temsilcilik kurmaya hazırlanıyor.
2016 yılında kurulan ve hızla tüm Türkiye’ye yayılıp, katılımcı sayısıyla dikkat çeken “Süslü Egzoz” Kadın Motosiklet Kulübü, sosyal sorumluluk alanlarında başı çeken, kadın ve motosiklet ruhunu aynı çatıda toplayan, bilinçli, eğitimli ve farkındalığı ön plana çıkaran projeleriyle tüm dikkatleri üzerinde toplamaya devam ediyor. Kübra Ağlamaz adlı motor tutkununun fikriyle kurulan ‘Süslü Egzoz’ şimdi ise Türkiye’nin 10 farklı bölgesinde temsilcilik açmaya hazırlanıyor.
Konuyla ilgili açıklamada bulunan ‘Süslü Egzoz’ Kadın Motosiklet Kulübü Başkanı Kübra Ağlamaz, “2016 yılında yere sağlam basan emin adımlarla başladığımız bu yolda çok büyük kitlelere ulaşmayı başardık. Şu an için Türkiye’nin 10 ilinden üyelerimiz var. Hızla büyüdük ve büyümeye de devam ediyoruz. Resmiyet kazanarak bu platformda sosyal projelerimizi yürütmek bizim için önemliydi. Bugün itibariyle “Süslü Egzoz” Türkiye’de resmi bir kulüptür. İl bazlı temsilcilikler açmaya devam ediyoruz. En son temsilciliğimizi Bursa’da açtık. Burada ayrıca bir kez daha ilan etmek istiyorum. Motosiklete gönül vermiş tüm kadın motosiklet sürücülerine kapılarımız ardına kadar açıktır. Artık kulübümüzün rüzgarlı bir evi var. Türlü takım aletleri hediyelik kabulümüzdür. Ruhuyla motosiklet kullanan, rüzgar aşığı tüm kadın motosiklet sürücülerine selam olsun. Birlikte çok daha güçlüyüz” dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum