Jandarma ve polisten ortak dev uygulama

Tekirdağ’da polis ve jandarmadan oluşan 100 kişilik ekipten dev uygulama. Yaz aylarında tatilcilerin uğrak mekanı olan tatil köyünde bulunan eğlence merkezlerinden sahil alana kadar her yer didik didik arandı..

Jandarma ve polisten ortak dev uygulama
Editör: Karamanca
04 Ağustos 2017 - 22:28




Tekirdağ’da polis ve jandarmadan oluşan 100 kişilik ekipten dev uygulama. Yaz aylarında tatilcilerin uğrak mekanı olan tatil köyünde bulunan eğlence merkezlerinden sahil alana kadar her yer didik didik arandı.
Tekirdağ İl Jandarma Komutanlığı ve Tekirdağ Emniyet Müdürlüğünde görevli personellerin yer aldığı 100 kişilik ekiple, merkez ilçe olan Süleymanpaşa’ya bağlı ve aynı zamanda İstanbul ve yakın illerdeki tatilcilerin uğrak mekanı olan tatil köyü Kumbağ Mahallesinde dev asayiş uygulaması başlatıldı.
Öncellikle Naip Mahallesinde bir araya gelen polis ve jandarma ekipleri, tatil merkezi olan Kumbağ Mahallesinde bulunan pansiyon, plaj ve eğlence merkezlerinde kimlik kontrolleri gerçekleştirdi. Jandarma ve polislerden oluşan 100 kişilik ekibin katıldığı uygulamanın gece boyunca süreceği öğrenildi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Günün Başlıkları