Reklam

Elazığ'da Mescid-i Aksa için pedal çevirdiler

Hür Dava Partisi (HÜDA PAR) Elazığ Gençlik Kolları, İsrail’in Mescid-i Aksa’ya yönelik ihlallerine tepki göstermek amacıyla "Kudüs İçin Yola Çık" sloganıyla pedal çevirdi. Hazardağlı Kavşağı’nda başlayan bisiklet turu, Ahmet Aytar Meydanı’nda sona erdi. Filistin bayrakları ile yapılan turda İsrail’e karşı sloganlar atıldı..

Elazığ'da Mescid-i Aksa için pedal çevirdiler
Editör: Karamanca
04 Ağustos 2017 - 17:28




Hür Dava Partisi (HÜDA PAR) Elazığ Gençlik Kolları, İsrail’in Mescid-i Aksa’ya yönelik ihlallerine tepki göstermek amacıyla "Kudüs İçin Yola Çık" sloganıyla pedal çevirdi. Hazardağlı Kavşağı’nda başlayan bisiklet turu, Ahmet Aytar Meydanı’nda sona erdi. Filistin bayrakları ile yapılan turda İsrail’e karşı sloganlar atıldı.
İsrail’i, aldığı kararlar ve uygulamalarından dolayı lanetlediğini belirten HÜDA PAR Elazığ Gençlik Kolları Başkanı Yasin Kavaklı, "Dünya Müslümanları, Siyonist emellere sahip İsrail’in bu tasarruflarına karşı çıkmazsa, işgalci rejimin bundan cesaret alarak atacağı bir sonraki adım, Mescid-i Aksa’dan Müslümanları tamamen men etmek olacaktır. Bu nedenle gençlik olarak bu yaşananlara sessiz kalmama ve Mescid-i Aksa’ya duyarlılığı artırma adına bisiklet turu düzenleyerek, dünya kamuoyunun da sessiz kalmaması çağrısında bulunuyoruz" dedi.
Mescid-i Aksa’nın hakimiyetinin Müslümanların elinden çıktıktan sonra ümmet ruhunun iyiden iyiye kaybolduğunu dile getiren Kavaklı, "Mescid-i Aksa’da yaşananlar ümmet ruhunun kayboluşunun ispatıdır. Bizler cesaretimizi yitirdiğimiz, birlik ruhumuzdan ayrıldığımız ve onların bize karşı merhamete gelmesini beklediğimiz için, onlar gittikçe gazaba geliyorlar. Siyonist çete İsrail’in korkması için karşılarına yeniden Selahattinlerin dikilmesi gerekiyor. İnşallah o Selahattinler yola çıkmıştır. Kudüs’e varmaları inşallah çok uzun zaman almayacaktır” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum