Reklam

Milas'ta taksi duraklarına son şekli veriliyor

Muğla Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanlığı tarafından başlatılan ve yaklaşık bir yıldır sürdürülen, merkez ve tüm ilçelerdeki taksi durakları ile ilgili çalışma kapsamında oluşturulan komisyon, Milas mesaisini tamamladı..

Milas'ta taksi duraklarına son şekli veriliyor
Editör: Karamanca
04 Ağustos 2017 - 07:41




Muğla Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanlığı tarafından başlatılan ve yaklaşık bir yıldır sürdürülen, merkez ve tüm ilçelerdeki taksi durakları ile ilgili çalışma kapsamında oluşturulan komisyon, Milas mesaisini tamamladı.
Muğla Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanlığı’nca başlatılan çalışma kapsamında oluşturulan komisyon, Milas merkez ve tüm yerleşim alanlarındaki mevcut taksi durakları ve oluşacak yeni duraklarla ilgili tespit çalışmalarını tamamladı.
Milas Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Nurol Paskal’ın da katıldığı çalışma ile ilçe genelindeki mevcut ticari taksi durakları ve ihtiyaç duyulan yeni durak yerleri tespit edilerek, çalışmaya son şekli verildi.
Gün boyu ilçe genelindeki duraklar dolaşılarak, şoförlerle de görüşen komisyon üyeleri, hazırlayacakları raporu onay için Muğla Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanlığı’na sunacak. Yürütülen çalışma kapsamında Milas Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Nurol Paskal; “Yaklaşık bir yıldır Ulaşım Daire Başkanlığı’nca tüm ilçelerde olduğu gibi Milas’ta da yürütülen bir çalışmada nihai sona yaklaşıldı. Komisyon üyeleri çalışmayı tamamladı ve bir rapor halinde daire başkanlığına sunacaklar. Oradan gelecek onay doğrultusunda ilçe merkezi diğer yerleşim alanlarındaki ticari taksi duraklarımız son şeklini alacak.
Bununla birlikte artan nüfus, gelişen yerleşim alanlarında yeni duraklara da ihtiyaç duyulduğunu ortaya çıkardı. Bu doğrultuda tarafımızdan mevcutlara ilave olarak yeni durak yeri talebimiz de komisyon aracılığıyla daire başkanlığına iletildi” diyerek, herhangi bir durağa tabi olmayan yaklaşık 20 ticari taksi için de durak tahsisi talebinde bulunduklarını söyledi.


YORUMLAR

  • 0 Yorum