Kaplıcalar şehrin en gözde mekanlarından biri haline geldi

Erzincan Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy, başta cilt, romatizma, damar sertliği ve kalp hastalıklarına iyi gelen, su sıcaklığı 33 dereceyi bulan, Ekşisu mesire alanı bölgesinde bulunan kaplıcalarda incelemelerde bulundu..

Kaplıcalar şehrin en gözde mekanlarından biri haline geldi
Editör: Karamanca
03 Ağustos 2017 - 05:59




Erzincan Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy, başta cilt, romatizma, damar sertliği ve kalp hastalıklarına iyi gelen, su sıcaklığı 33 dereceyi bulan, Ekşisu mesire alanı bölgesinde bulunan kaplıcalarda incelemelerde bulundu.
Daha sonra bir açıklama yapan Erzincan Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy “Ekşisu mesire alanı bölgesinde yıllardır atıl duran kaplıcalarda gerekli tadilatı yaparak şehrimizin en nezih noktalarından biri haline getirdik. Jeotermal kaplıcalarımız sabah 9.00dan gece 23.00’a kadar hizmet veriyor. Romatizmal ve eklem hastalıkları dışında birçok hastalığın tedavisinde kullanılan ve su sıcaklığının 33 dereceyi bulduğu tesisler, randevu sistemiyle çalışıyor. Jeotermal kaplıcalarımız da geçtiğimiz yıl inşa ettiğimiz 12 havuzla hizmet veriyoruz. Son teknolojinin kullanıldığı havuzlarda ki su, 5 dakikada boşaltılıp doldurulabiliyor. Havuzların içerisindeki su miktarını da isteğe göre ayarlayabiliyoruz.”dedi.
Gerçekleştirilen incelemede Başkan Başsoy’a Erzincan Belediye Başkan Yardımcıları Halit Mutlu ,Karabey Atıcı ve Osman Alanur eşlik etti.

YORUMLAR

  • 0 Yorum