İranlı 'tırnakçılar' Tekirdağ'da yakalandı

Tekirdağ’ın Kapaklı ilçesinde vatandaşların paralarını el çabukluğuyla çalarak ortadan kaybolan İran uyruklu iki kişi polisin takibi sonrası yakalandı..

İranlı 'tırnakçılar' Tekirdağ'da yakalandı
Editör: Karamanca
02 Ağustos 2017 - 09:07




Tekirdağ’ın Kapaklı ilçesinde vatandaşların paralarını el çabukluğuyla çalarak ortadan kaybolan İran uyruklu iki kişi polisin takibi sonrası yakalandı.
Edinilen bilgiye göre, İran’dan İstanbul’a gelen ve burada birçok tırnakçılık olayına karışan İran uyruklu M.H.B. ile Y.N., kiralık bir araçla Tekirdağ’ın Kapaklı ilçesine geldi. Şahıslar, İnönü Mahallesi Yıldızkent bloklarında apartman görevlisine kendilerini turist olarak tanıttıktan sonra paraları tanımadıklarını belirterek destek istedi. Apartman aidatlarını yeni topladığı öğrenilen görevli ise, iyi niyetiyle cebindeki 5 bin TL’yi çıkarttı. Şahıslar bu sırada el çabukluğu ile apartman görevlisinin elindeki paralardan bin 650 TL aldı.
İranlı iki tırnakçı ardından geldikleri otomobile binerek uzaklaştı. Bu sırada paranın eksik olduğunu fark eden apartman görevlisi otomobilin plakasını polise bildirdi. Otomobilin kiralık olduğunu belirleyen Kapaklı polisi, kiralama ofisine ulaştı. Araçtaki GPRS sistemi ile otomobilin yerini tespit eden polisler, şahısları gözaltına alındı. Üzerlerinden para da çıkan M.H.B. ile Y.N., polisteki ifadelerinin ardından sevk edildikleri mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.


YORUMLAR

  • 0 Yorum