Reklam

Karaman'da Kavşaklar Led Işıkla Süslendi

Karaman Belediyesi’nin şehrin muhtelif yerlerinde başlattığı peyzaj düzenleme çalışmaları

Karaman'da Kavşaklar Led Işıkla Süslendi
Editör: Karamanca
27 Temmuz 2017 - 15:36




Karaman Belediyesi’nin şehrin muhtelif yerlerinde başlattığı peyzaj düzenleme çalışmaları devam ediyor. İl genelinde bazı kavşaklara yerleştirilen LED ışıklandırmalar bulunduğu çevreye güzel bir görünüm kazandırdı.


Karaman Belediyesi, farklı tasarımlardaki aydınlatma modellerini hayata geçirmeye devam ediyor. Bu bağlamda Karaman Belediyesi tarafından şehrin dört farklı noktasında değişik figürlerde LED aydınlatma çalışması yapıldı. Tren garı, Emekseven Köprüsü, Karaman Kalesi ve Alparslan Türkeş Bulvarı’nda gerçekleştirilen LED uygulaması kavşaklara farklı bir boyut getirirken vatandaşların da beğenisini kazandı. 


Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan, Karaman’daki cadde ve kavşakların yapılan aydınlatma çalışmalarıyla daha estetik bir görünüm kazandığını söyleyerek: “Karamanımızı daha güzel bir görünüme kavuşturmak için çalışmalarımız devam ediyor. Gerek parklarda, gerek cadde, üstgeçit ve kavşaklarda yaptığımız peyzaj düzenlemeleri ve aydınlatma sistemleriyle şehrimiz daha modern bir hale geliyor. Alparslan Türkeş Bulvarı, Tren garı, Kale ve Emekseven Köprüsü kavşağında farklı figürlerde LED ışıklı süsleme yaptık. Karamanımız; hem gece hem gündüz düzenli, temiz, yemyeşil ve aydınlık bir şekilde hemşehrilerimizin ve dışarıdan gelen misafirlerin gözlerine hitap edecek görünüme kavuşuyor” ifadelerini kullandı. 

 


YORUMLAR

  • 0 Yorum