Reklam

Akrabalarını 'Zabıt katibiyim' diyerek dolandırdı

Sivas’ta akrabalarını adliyede zabıt katibi olarak çalıştığını söyleyerek çeşitli bahanelerle dolandıran şahıs polis ekiplerince yakalandı..

Akrabalarını 'Zabıt katibiyim' diyerek dolandırdı
Editör: Karamanca
27 Temmuz 2017 - 09:56




Sivas’ta akrabalarını adliyede zabıt katibi olarak çalıştığını söyleyerek çeşitli bahanelerle dolandıran şahıs polis ekiplerince yakalandı.
Sivas Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Yankesicilik ve Dolandırıcılık Büro Amirliği’ne gelen S.K., S.E., N.A., R.K., V.B., Ö.K, V.B., D.K. ve M.K. akrabaları olan S.Ç.’nin kendisini Sivas Adliyesinde zabıt katibi olduğunu iş bulmak, ucuz yollu ev bulmak, emekli etmek, mahkeme takip dosyası takip etmek gibi bahanelerle 67 bin 250 lira paraların alındığını, adlarına kredi kartı çıkartarak, kredi kullanıldığını ve şahsın adlarına çıkardıkları hatlarla taahhütlü cep telefonu aldığını söyleyerek şikayetçi oldu. Bunun üzerine çalışma başlatan Asayiş Şube Müdürlüğü Yankesicilik ve Dolandırıcılık Büro Amirliği ekipleri S.Ç.’yi Sıcak Çermik’te bulunan bir termal otelde tatil yaparken yakaladı. Gözaltına alınan şahıs emniyetteki ifadesinin alınmasının ardından adliyeye sevk edildi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum