Reklam

Manavgat'ta 10 kilogram esrar ele geçirildi

Antalya’nın Manavgat ilçesinde Narkotik Suçlarla Mücadele Grup Amirliği ekipleri tarafından yapılan operasyonda Çağlayan Mahallesinde bir evde yapılan aramada poşete sarılı 2 paket halinde 10 kilo 157 gram esrar maddesi, şeffaf poşetler içerisinde 497 adet uyuşturucu ectasy hap ele geçirildi..

Manavgat'ta 10 kilogram esrar ele geçirildi
Editör: Karamanca
21 Temmuz 2017 - 13:37




Antalya’nın Manavgat ilçesinde Narkotik Suçlarla Mücadele Grup Amirliği ekipleri tarafından yapılan operasyonda Çağlayan Mahallesinde bir evde yapılan aramada poşete sarılı 2 paket halinde 10 kilo 157 gram esrar maddesi, şeffaf poşetler içerisinde 497 adet uyuşturucu ectasy hap ele geçirildi.
Evde bulunan C. G’ nin uyuşturucu maddeleri H.D ve C.T isimli kişilerin Mersin ilinden getirdiklerini, Antalya’ya gittiklerini ve bir müddet sonra geriye geleceklerini beyan etmesi üzerine güvenlik güçleri tarafından evin etrafında ve D-400 karayolu üzerinde güvenlik tertibatı alındı. Baskından 1 gün sonra evin bulunduğu sokağa gelen bir araçtan inen şahısların H . D ve C.T isimli şüpheliler olduğunu belirleyen güvenlik güçleri şahısları gözlem altına aldı.
Şüpheli H. D’ nin 1 adet iftira, 3 adet konut dokunulmazlığını ihlal etme, 3 adet izinsiz olarak ateşli silah ve mermileri ülkeye sokma , uyuşturucu imal etme, nakletme , satma, 2 adet resmi belgede sahtecilik, 1 adet hırsızlık, 2 adet mala zarar verme, 1 adet kilitlenmek suretiyle muhafaza altına alınan eşya hırsızlığı, 1 adet bina içinde muhafaza altına alınmış olan eşya hırsızlığı suçlarından arandığı, toplam 22 yıl 9 ay kesinleşmiş hapis cezasının bulunduğu tespit edildi.
H. D ve C. T hakkında “Uyuşturucu ve Uyarıcı Madde Kullanma ve Bulundurma”, “Uyuşturucu ve Uyarıcı Madde Ticareti Yapmak ve Sağlamak” suçlarından adli işlem yapılırken, sevk edildikleri adli makamlarca tutuklanarak Alanya L tipi Cezaevine teslim edildiler.


YORUMLAR

  • 0 Yorum