Gençlik Merkezi Muhammet Yalçın'ın Kabrini Ziyaret Etti

Karaman’da Gençlik Merkezi liderleri ve gönüllü gençler, 15 Temmuz’da darbe girişiminde şehit olan Muhammed Yalçın’ın kabrini ziyaret etti. Gençlik merkezi liderleri ve gönüllü gençler şehit Muhammed Yalçın için dua etti ve kabrine karanfil bıraktı.

Gençlik Merkezi Muhammet Yalçın'ın Kabrini Ziyaret Etti
Editör: Karamanca
21 Temmuz 2017 - 14:10




Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde faaliyetlerine devam eden Gençlik Merkezi, 15 Temmuz etkinlikleri kapsamında FETULLAHÇI Terör Örgütü’nün (FETÖ) 15 Temmuz’daki hain darbe girişimi sırasında Cumhurbaşkanlığı Külliyesi önünde vurularak şehit düşen Muhammed Yalçın'ın Kazımkarabekir ilçesindeki baba ocağına bir dizi ziyaret gerçekleştirdi. Duygu dolu anların yaşandığı ziyarette Şehidin babası Selahattin Yalçın ve yakınlarına taziyelerini ileten ve bir süre sohbet eden Gençlik Merkezi Müdürü Şabettin Gezen, "Şehidimize Allah'tan rahmet diliyorum. Mekanı cennet olsun. Devletimiz ve milletimiz tüm şehitlerimize her zaman minnettardır. Sizlere sabırlar diliyorum." diye konuştu.


“Şehitlerimizin Unutulmaması Bizleri Memnun Ediyor”


Şehit babası Selahattin Yalçın, gençler tarafından hatırlanmak kendilerini duygulandırdığını belirterek, "Gençlik merkezi çalışanlarımız bugün bizleri ziyaret ettiler. Şehit babası olarak unutulmamak bizleri mutlu ediyor. Kimseden bir beklenti içerisinde değiliz. Lakin bu şekilde hatırlanmak ziyaret edilmek acımızı hafifletiyor, bizleri mutlu ediyor." ifadelerini kullandı.
Şehit Muhammed Yalçın’ın baba ocağında gerçekleşen ziyaret, Kazımkarabekir Şehitliğine yapılan ziyaret ve Şehit Muhammed Yalçın’ın kabri başında okunan duaların ardından sona erdi. 

 

 


YORUMLAR

  • 0 Yorum