Reklam

Organize suç örgütü şüphelileri adliyede

Antalya’nın Alanya ilçesi ve Şanlıurfa’nın Siverek ilçelerinde organize suç örgütlerine yönelik operasyonda gözaltına alınan 1’i kadın 13 kişi adliye sevk edildi..

Organize suç örgütü şüphelileri adliyede
Editör: Karamanca
20 Temmuz 2017 - 09:06




Antalya’nın Alanya ilçesi ve Şanlıurfa’nın Siverek ilçelerinde organize suç örgütlerine yönelik operasyonda gözaltına alınan 1’i kadın 13 kişi adliye sevk edildi.
Antalya İl Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ile Alanya İlçe Jandarma Komutanlığı ve Akseki Jandarma Komando Tabur Komutanlığı ekipleri, Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde organize suç örgütü ve silahlı suç örgütü kuranlara yönelik operasyon düzenlendi. Alanya merkezli düzenlen operasyonda Mahmutlar ve Konaklı mahalleleriyle Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde eş zamanlı baskınlar yapıldı. Operasyonda 1’i kadın 13 şüpheli gözaltına alındı.
Gözaltına alınan şüphelilerin ev ve iş yerlerinde yapılan aramada, AK-47 model uzun namlulu kalaşnikofun da bulunduğu çok sayıda silah ve mühimmat ile bilgisayar dokümanı ele geçirildi. Gözaltına alınan şüpheliler Alanya İlçe Jandarma Komutanlığındaki 8 günlük işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Polis tarafından geniş güvenlik önlemi alırken, şüphelilerin bazıları adliye girişine geldiği sırada gazetecilere işaret yaparak ’iyi çekin’ diye tepki gösterdi.


YORUMLAR

  • 0 Yorum