Denizde teknelerle 15 Temmuz şehitleri için saygı geçişi

Adana’nın Karataş ilçesinde 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri çerçevesinde şehitler anısına denizde teknelerle saygı geçişi düzenlendi..

Denizde teknelerle 15 Temmuz şehitleri için saygı geçişi
Editör: Karamanca
19 Temmuz 2017 - 09:39




Adana’nın Karataş ilçesinde 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri çerçevesinde şehitler anısına denizde teknelerle saygı geçişi düzenlendi.
15 Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla Kaymakamlığın desteğiyle Karataş İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün organize ettiği etkinlikler, Mehmet Akif Ortaokulu’nda başladı. Karataş Kaymakamı Durmuş Gençer, İlçe Milli Eğitim Müdürü Semender Karabulut, okul idarecileri ve çok sayıda vatandaşın katıldığı anma etkinliğinde şiirler okunup slayt gösterisi yapıldı. Akşam saatlerinde ise denizden teknelerle 15 Temmuz şehitlerine saygı geçişi gerçekleştirildi. Türk bayraklarıyla donatılan birçok teknenin katıldığı saygı geçişi, liman çıkışından sonra ilçe sahili boyunca devam ederken, sahilden etkinliği izleyen vatandaşlar da alkışlarla destek oldu. Daha sonra ilçe meydanına kadar kortejle yürüyen katılımcılar, şehitler için sahil kenarından dilek fenerlerini yakıp gökyüzüne bıraktı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum