Anamur'da ″15 Temmuz″ yürüyüşü

Mersin’in Anamur ilçesinde "15 Temmuz Şehitlerini Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü" etkinlikleri kapsamında yürüyüş yapıldı..

Anamur'da ″15 Temmuz″ yürüyüşü
Editör: Karamanca
16 Temmuz 2017 - 06:42




Mersin’in Anamur ilçesinde "15 Temmuz Şehitlerini Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü" etkinlikleri kapsamında yürüyüş yapıldı.
Anamur Otogarı’nda başlayan yürüyüş Halide Edip Adıvar Caddesi güzergahından Cumhuriyet Meydanı’nda tamamlandı. Yürüyüşe katılan vatandaşlar tekbir getirerek, ’’Şehitler ölmez vatan bölünmez’’ sloganları attı. Yürüyüş esnasında Anamur Kaymakamı Cengiz Cantürk, ’’Bugün Anamur halkı ile bir araya geldik bu direnişi lanetliyoruz. Ona karşı nöbetimizi sürdürüyoruz. Bu örgütün bugüne kadar ne tür emeller beslediğini geçen yıl bugün hep birlikte gördük. İnşallah Türk halkı o gün gösterdiği birlik beraberliği bundan sonra da göstermeye devam edecek’’ dedi.
Kaymakam Cantürk’ün konuşmasının ardından etkinlik, sinevizyon gösterisi, Anamur Müftülüğü personellerinin Kuran tilaveti ve ardından yatsı namazı kılınmasıyla devam etti.
Anamur Müftüsü Abidin Çınar tarafından şehitler için dua okunmasının ardından, vatandaşlara keşkek, çay ve su ikram edildi.
Etkinliğe, Belediye Başkanı Mehmet Türe, Emniyet Müdürü Ercan Yılmaz, Garnizon Komutanı Albay Şaban Delioğlu, AK Parti İlçe Başkanı Feyzi Yıldırım da katıldı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum