Reklam

Kapkaç yaptı, çeşmede yüzünü yıkarken polise yakalandı

Adana’da 2 kadının cep telefonu kapkaç yöntemiyle alıp kaçan zanlı,çeşmede yüzünü yıkadığı sırada polisler tarafından yakaladı. Zanlı, çıkartıldığı mahkemece tutuklanırken, 2 ayrı kapkaç anı ise güvenlik kamerası tarafından görüntülendi..

Kapkaç yaptı, çeşmede yüzünü yıkarken polise yakalandı
Editör: Karamanca
15 Temmuz 2017 - 06:26




Adana’da 2 kadının cep telefonu kapkaç yöntemiyle alıp kaçan zanlı,çeşmede yüzünü yıkadığı sırada polisler tarafından yakaladı. Zanlı, çıkartıldığı mahkemece tutuklanırken, 2 ayrı kapkaç anı ise güvenlik kamerası tarafından görüntülendi.
Alınan bilgiye göre, olay, geçen 13 Temmuz günü Seyhan İlçesi Mithatpaşa Mahallesi’nde saat 13.00 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre, Mert E. (21) yolda yürürken bir kadının cep telefonunu yanına yaklaşıp kapkaç yöntemiyle alıp kaçtı. Daha sonra kadının olayı polise bildirmesi üzerine Adana Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Yandol Büro Amirliği ekipleri olay yerine gelip çevredeki güvenlik kamerası kayıtlarını inceledi. Görüntüleri inceleyen ekipler telefonu çalanın Mert E. olduğunu belirledi. Mert E.’yi yakalamak için çalışma başlatan ekipler, 13 Temmuz akşamı ise Mert E.’yi Atatürk Parkı’nda çeşme başında yüzünü yıkarken yakaladı.
Mert E. sorgusunda 12 Temmuz tarihinde de Seyhan İlçesi Ziyapaşa Mahallesi’nde başka bir kadının cep telefonunu kapkaç yöntemiyle çaldığını itiraf etti. Emniyetteki sorgusu tamamlanan zanlı, önce Adana Adli Tıp Birimi’nde sağlık kontrolünden geçirildikten sonra adliyeye sevk edildi. Mert E. çıkartıldığı mahkemece tutuklandı.
Mert E.’nin yaptığı 2 kapkaç anı ise çevredeki iş yerlerinin güvenlik kamerası tarafından saniye saniye görüntülendi.


YORUMLAR

  • 0 Yorum