Reklam

Ereğli Belediyesi çalışmalara devam ediyor

Konya’nın Ereğli İlçe Belediyesi çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Ekipler bir yandan asfalt çalışmalarını yürütürken bir yandan da ışıklandırma ve park bahçe çalışmalarını yürütüyor..

Ereğli Belediyesi çalışmalara devam ediyor
Editör: Karamanca
13 Temmuz 2017 - 14:22




Konya’nın Ereğli İlçe Belediyesi çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Ekipler bir yandan asfalt çalışmalarını yürütürken bir yandan da ışıklandırma ve park bahçe çalışmalarını yürütüyor.
Çalışmaları yakından takip eden Ereğli Belediye Başkanı Özkan Özgüven, Ereğli’nin her bir köşesinde çalışmaları sürdürdüklerini belirterek, “Sosyal ve kültürel projelerimizin yanı sıra fiziki belediyecilik çalışmalarımız da devam ediyor. Ekiplerimiz asfaltlama, ışıklandırma, park ve bahçe çalışmalarına yoğun bir şekilde devam ediyor. Şu an Ereğli girişimizden İstasyon Caddesi boyunca ışıklandırma çalışmaları yapıyoruz, park ve bahçelerde çim serme, biçme, çiçeklendirme çalışmalarımızın yanında Şinasi, Üçgöz ve Gülbahçe mahallemizi birbirine bağlayan Anafartalar Caddesinde sıcak asfalt; Orhaniye mahallemizde sıcak ve soğuk asfalt çalışmaları yapıyoruz. Daha modern ve daha güzel bir Ereğli için durmaksızın çalışıyoruz. Hemşehrilemizin istekleri doğrultusunda şehrimizi geliştirecek hizmetleri gerçekleştiriyoruz. Bundan sonraki süreçte de çalışmalarımıza yoğun bir şekilde devam edeceğiz” dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum