Yüksel Büyükkarcı 'O Yiğitler Sizlerin Evinden Çıktı'

Ayrancı Belediye başkanı Yüksel Büyükkarcı, Karamanlı şehitler için taziye ...

Yüksel Büyükkarcı 'O Yiğitler Sizlerin Evinden Çıktı'
Editör: Karamanca
28 Haziran 2017 - 15:24




Ayrancı Belediye başkanı Yüksel Büyükkarcı, Karamanlı şehitler Oğuzhan Küçük ve Muhammet Ali Mevlüt Dündar için taziye mesajı yayımladı. Acı’nın tarifsiz olduğunu vurgulayan Büyükkarcı mesajında;

‘’Biri Şemdinli ilçesi Tekeli-Gedik Tepe ve İran sınırına yakın 2867 Rakımlı Tepeye Kuzey Irak bölgesinden havan ve doçka silahlı taciz ateşi sonucu, diğeri ise Oğul köyü kırsal alanında devam eden operasyon esnasında göğsünden yaralanarak kaldırıldığı hastanede şehit düşen iki yiğidimizin arka arkaya gelen şehadet haberleri ile milletçe sarsıldık.

Bilinmelidir ki bu iki yiğidimiz Vatan müdafaası adına en zor koşullarda, büyük fedakarlık gerektiren bir hayat yaşayarak Milletimizin gururu oldular. Şehitlerimizin kıymetli aileleri; Rabbimizin Kuran-ı Kerim’de belirttiği üzere ‘Şehitlik’ bir insanın ulaşabileceği en üst makamlardandır. İçinizi ferah tutun o makama ancak mayası sağlam yiğitler ulaşır. Gıpta ediliyorsunuz, imreniliyorsunuz, ne mutlu sizlere ki o Vatansever yiğitler sizlerin evinden çıktı. Her birini şükranla anacağımız muhterem şehitlerimize Cenab-ı Allah’tan rahmet, Aileleri ve yakınlarına sabr-ı cemil niyaz ediyorum.

Şu anda vatan nöbeti tutan, üstün bir mücadele azmi, inanmış bir ruhla bekamızı savunan kahramanlarımızı Rabbim korusun, esirgesin'' sözlerine yer verdi.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum