Şeker'den Karaman'ın İl Oluşunun 28. Yıldönümü Mesajı

AK Parti Karaman Milletvekili Dr. Recep ŞEKER, Karaman'ın il oluşunun 28.

Şeker'den Karaman'ın İl Oluşunun 28. Yıldönümü Mesajı
Editör: Karamanca
21 Haziran 2017 - 14:16




AK Parti Karaman Milletvekili Dr. Recep ŞEKER, Karaman'ın il oluşunun 28. Yıldönümü nedeniyle bir mesaj yayınladı.


    ŞEKER mesajında şu ifadelere yer verdi:


“Türk Dili'nin başkenti Mevlana ve Yunus Emre’nin diyarı kadim kentimiz Karaman 21 Haziran 1989 tarihinde Resmi Gazete’de yayımlanan 3578 sayılı Kanun ile Türkiye Cumhuriyeti’nin 70. ili olmuştur. 


Tarih boyunca birçok medeniyete ev sahipliği yapan ilim ve kültür merkezi Karaman ilimizin il oluşunun 28. yılını tüm hemşehrilerimiz ile birlikte sevinç, mutluluk ve coşku ile kutluyoruz.
İlimizin; tarihi zenginliklerinin, turizm potansiyelinin ve tabii güzelliklerinin ortaya çıkartılarak tanıtımı, sosyal, kültürel ve ekonomik olarak her alanda kalkınması, gelişmesi ve daha ileriye giderek hak ettiği seviyeye yükseltilmesi için çalışmalarımız hız kesmeden devam etmektedir. Önemli projeleri hayata geçirerek Karamanımızın bir marka şehir olabilmesi en temel hedefimizdir.


Bu duygu ve düşünceler ile ilimizin 28. kuruluş yıldönümünü en kalbi duygularımla kutlar, Karaman’ımızın il olmasında ve gelişip kalkınarak bu günlere gelmesinde tüm emeği geçenlere şükranlarımı sunar, tüm Karamanlı hemşehrilerime selam ve saygılarımı sunarım. ” dedi. 

 

 


YORUMLAR

  • 0 Yorum