Küfür cinayetinin zanlısı yakalandı

Gaziantep’te küfür eden yakın akrabasını öldürdüğü iddia edilen şahıs yakalandı..

Küfür cinayetinin zanlısı yakalandı
Editör: Karamanca
14 Haziran 2017 - 10:48




Gaziantep’te küfür eden yakın akrabasını öldürdüğü iddia edilen şahıs yakalandı.
Geçtiğimiz hafta Şahinbey ilçesi Serinevler Mahallesi’ndeki bir düğün salonunda yaşanan olayda edinilen bilgiye göre, Batuhan S. (21) ve akrabası olduğu ileri sürülen Ertuğrul O. (40) arasında küfürleşmeden dolayı tartışma çıkmış, tartışma kısa sürede kavgaya dönüşmüştü. İddiaya göre, daha sonra yanında bulunan tabancayı çıkaran Batuhan S., Ertuğrul O.’ya ateş etmiş, vücuduna isabet eden kurşunlarla ağır yaralan Ertuğrul S. kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetmişti.
Olay sonrası polis ekipleri kayıplara karışan şüpheli Batuhan S.’nin yakalanması için çalışma başlattı. Şahinbey İlçe Emniyet Müdürlüğü Suç Önleme Ve Soruşturma Büro Amirliği ekipleri yaptıkları fiziki takip ve araştırma sonucu şüpheli Batuhan S.’nin (21) izine ulaştı. Ekipler bugün öğle saatlerinde ulaştıkları adrese yaptıkları operasyonla cinayet şüphelisi Batuhan S.’yi yakalayarak gözaltına aldı.
Öte yandan, cinayet şüphelisi Batuhan S.’nin daha önce de 5 ayrı dosyadan 7 yıl 11 ay kesinleşmiş hapis cezasının olduğu öğrenildi.
Şahinbey ilçe Emniyet Müdürlüğünde ifadesi alınan şüpheli Batuhan S. sağlık kontrolünün ardından adliyeye sevk edildi.
Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.


YORUMLAR

  • 0 Yorum