Reklam

Çorlu Gençlik Merkezinden kamp tanıtımı

Gençlik ve Spor Bakanlığının her yaz gerçekleştirdiği Gençlik Kampları Projesi’ne başvuruların başlamasının ardından Çorlu Gençlik Merkezi görevlileri de kamp tanıtımlarına başladı..

Çorlu Gençlik Merkezinden kamp tanıtımı
Editör: Karamanca
12 Haziran 2017 - 11:05




Gençlik ve Spor Bakanlığının her yaz gerçekleştirdiği Gençlik Kampları Projesi’ne başvuruların başlamasının ardından Çorlu Gençlik Merkezi görevlileri de kamp tanıtımlarına başladı.
Gençlerin çeşitli sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlerle buluşacağı 2017 Gençlik Kamplarının başlayacağını kaydeden Çorlu Gençlik Merkezi Müdürü Fehmi Çüren, “Yaz boyunca 7 günlük dönemler halinde gerçekleşecek projeyi gençlerimize tanıtmak amacıyla Çorlu Gençlik Merkezi Müdürlüğü olarak gençlik liderlerimizle öz verili çalışmalar sürdürüyoruz. Çorlu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’ne bağlı ortaokullar ve liselerde yaptığımız tanıtımların yanı sıra Namık Kemal Üniversitesindeki gençlerle bir araya gelerek, gençlerimizin bakanlığın tanımış olduğu fırsatlardan faydalanmalarını sağlıyoruz” dedi.
Kamplara başvuru için yaş sınırı 12-22 olduğunu da kaydeden Fehmi Çüren, başvurular kampbasvuru@gsb.gov.tr adresinden online olarak yapıldığını da sözlerine ekledi.


YORUMLAR

  • 0 Yorum