Reklam

Dönercinin kapısındaki ekmekleri çaldılar

Denizli’nin Pamukkale ilçesinde fırıncı tarafından dönerciye bırakılan yaklaşık 60 ekmek, kimliği belirsiz bir kişi tarafından çalındı..

Dönercinin kapısındaki ekmekleri çaldılar
Editör: Karamanca
11 Haziran 2017 - 12:58




Denizli’nin Pamukkale ilçesinde fırıncı tarafından dönerciye bırakılan yaklaşık 60 ekmek, kimliği belirsiz bir kişi tarafından çalındı.
Olay, saat 09.30 sularında Pamukkale ilçesi 15 Mayıs Mahallesi Kayalık Caddesi’ndeki bir dönerci dükkanının önünde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, dönerci dükkanı önüne fırıncı tarafından yaklaşık 60 ekmek bırakıldı. Kimliği belirsiz bir kişi, yakınındaki otobüs durağına gelerek keşif yaptıktan sonra kapının önündeki ekmekleri alıp kayıplara karıştı. Hırsızın ekmekleri çalma anı dönerci dükkanının güvenlik kamerasına yansıdı. Dükkanına gelen iş yeri sahibi Bayram Arsalı, olayı polise bildirdi. Olay yerine gelerek inceleme yapan polis, güvenlik kamerası kayıtlarını inceleyerek, hırsızın yakalanması için çalışma başlattı.

"Ramazan ayında böyle bir şeyin olması bizi üzdü"
Olayı sabah saat 10.00 sularında iş yerine geldiğinde gören dükkan sahibi Bayram Arsalı, “Saat 09.30 sularında dükkanın önüne bırakılan 60 civarında ekmeği almış. Ekmeğin değeri çok büyük değil ama bugün onun yüzünden iş yapamadık, mağdur olduk. Şikayetçi olduk. Eğer gelip ihtiyacı olduğunu söyleseydi zaten yardım ederdik. Bugün pazar olduğu için biraz geç geldik. Yakalanmasını istiyoruz, başkasını mağdur etmesin. Ramazan ayında böyle bir olayın yaşanması bizi üzdü” diye konuştu.

YORUMLAR

  • 0 Yorum