Reklam

Belediye'den görme engelliler derneğine bilgisayar desteği

Aksaray’da görme engellilere yönelik bilgisayar kursu düzenlenmeye hazırlanan 68 Aksaray Görme Engelliler Gençlik ve Spor Kulübü Derneğine, Aksaray Belediyesi tarafından bilgisayar desteği sağlandı. Dernekten gelen davet üzerine Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı ve eşi Hasibe Yazgı, 68 Aksaray Görme Engelliler Gençlik ve Spor Kulübü Derneğine bir ziyaret gerçekleştirdi..

Belediye'den görme engelliler derneğine bilgisayar desteği
Editör: Karamanca
10 Haziran 2017 - 13:26




Aksaray’da görme engellilere yönelik bilgisayar kursu düzenlenmeye hazırlanan 68 Aksaray Görme Engelliler Gençlik ve Spor Kulübü Derneğine, Aksaray Belediyesi tarafından bilgisayar desteği sağlandı. Dernekten gelen davet üzerine Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı ve eşi Hasibe Yazgı, 68 Aksaray Görme Engelliler Gençlik ve Spor Kulübü Derneğine bir ziyaret gerçekleştirdi.
Ziyarette, Başkan Yazgı ve eşi Hasibe Yazgı dernek binasında karşılayan Dernek Başkanı Muammer Acar, bilgisayar konusunda destek veren Başkan ve eşine teşekkür etti. 68 Aksaray Görme Engelliler Gençlik ve Spor Kulübü Derneği Başkanı Muammer Acar, Aksaray’daki çalışmaları yakından takip ettiklerini açıklayarak, “Başkanım, göremiyorum ama şuan Efor kavşağında köprülü kavşak çalışması başlatıldığını biliyorum. Aksaray’ın şehir girişlerine yapılan yolları biliyorum. Şehir içindeki yapılan yolları biliyorum. Çünkü toplu taşıma aracı kullanırken her şey fark ediliyor. İçme suyu ile ilgili çalışmalarınızı takip ediyoruz. İnşallah temiz içme suyuna kavuşuruz. Bütün hizmetleriniz takdire şayandır” dedi.
Başkan Yazgı, gösterdiği ilgi ve duyarlılıktan dolayı Dernek Başkanı Muammer Acar’a teşekkür ederek, “Beni her zaman şaşırtıyorsunuz. Hizmetlerimizi yakından takip etmeniz, neler yaptığımızı bilmeniz ve fark etmeniz bizim için gurur kaynağıdır. Birçok insanın göremediğini sizler biliyorsunuz. Buda doğru işler yaptığımızın birer ispatıdır” şeklinde konuştu.
Görme engellilere yönelik kurs düzenleyeceklerini ve belediyenin ise Derneğe, 3 adetdonanımlı bilgisayar bağışında bulunduğunu açıklayan Dernek Başkanı Muammer Acar, dernek adına başkan ve eşine teşekkür etti. Başkan Yazgı ve eşi Hasibe Yazgı ise derneğe her konuda destek vermeye açık olduklarını ifade etti. Bilgisayarın kurulumunun ve ihtiyaç halinde gerekli yazılım programlarının belediye tarafından karşılanacağını bildirildi. Ziyarete AK Parti Engelli Koordinasyon Merkezi yönetici Gül Karakoyun da eşlik etti.


YORUMLAR

  • 0 Yorum